Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
---Eskiden sitenin bir "ana sayfası" vardı.İlk karşımıza o çıkardı.Güncel haberlere oradan ulaşırdık.Bence şimdikinden daha güzeldi.Konuştuğum arkadaşlar da aynı fikirdeler.Derneğimizin çalışmaları arasında sitenin daha cazip hale getirilmesi de var.Herkese kolaylıklar dilerken,Kırıkhan'da vefat eden Ahmet Şahin ağabeyimize Allah'tan rahmet,yakınlarına sevenlerine ve iş hayatında beraber olduğu arkadaş camiasına da başsağlığı dileklerimi bildirir saygılar sunarım.
Uzun zamandır bu konuyu hep gündeme taşıyoruz, Ve diyorum ki köyümüzün tek sitesi olsun ve de canlı olsun.
Bugün Murat Topaloğlu ile bir araya bir vesile geldik. Ana sayfanın yeni haliyle çok yakında hizmette olacağını söyledi. Bekliyeceğiz. Ve anasayfa ile çok şeyleri paylaşacağız inşallah. -Kim nerede ? sayfası ile, -Telefon rehberi ile, vs. Bu sayfaların her yıl güncellenmesi gerekiyor ve de faal olunması lazım.
İyi günler bizi bekliyor inşallah.
AHMET ŞAHİN DOSTUMA ALLAHTAN RAHMET,YAKINLARINA VE SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.
Bugün 05 Mayıs 2013 Pazar (Bismillahirrahmanirrahim.)
KIRIKHAN' dan cümle izleyenlere selamlarımı sunuyorum. Sağlıklı günler diliyorum.
Bugün Mahallemizde cenazemiz var.. Mustafa oğlu 1948 doğumlu AHMET ŞAHİN vefat etti. Allah rahmet eylesin. Tüm yakınlarına taziyetlerimi sunuyorum. Sabırlar diliyorum.
İnsanın merhameti, yumuşaklığı ve cömertliği kendisini düşmanlarına bile sevdirir. (Sadi Şirazi)