"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bu gece İstanbulda yarın Gölcük inşallah, Bizlere büyük sabır verecek büyük Allah, Burada durum kötü neden desin maşallah, Bizler çok uzaktayız çok zor konuşacağız.
Paragaf durumunu bir türlü anlamadım, Her hafta buradayım dostlara doyamadım, Kaç kişi selam verdi onu da sayamadım, Burada değil ise nerde konuşacağız.
Ne buldun o arada bir türlü çıkamadın, Fenerimiz soyundu gelipte yakamadın, Trabzonspor rozeti yakana takamadın, Bir araya gelirsek çok şey konuşacağız.
Sevgili Müfettişim kalemi al eline, O kalem söyle yazsın kurban olam diline, Aman zeval gelmesin o eline beline, Sen olmazsan burada kimlen konuşacağız.
Temelin hikayesi bu akşam yaşanmıştır, Altuncu sayfalarda tek başına kalmıştır, Her zaman buralarda yoklukla savaşmıştır, Çaykarada durumu mutlak konuşacağız.
Boşa kürek sallarım yazık değil mi bana, Gurbet elde hasretlik eziyet verir cana, Çabuk gel Adnan Hoca ihtiyaç vardır sana, İki kişi olursak çoktan konuşacağız.
Bitmedi bitmeyecek şu insanın çilesi, O insan da olmuştur şu paranın kölesi, Nefisten eksik olmaz zalim şeytan hilesi, Allahtan,Peygamberden nasıl konuşacağız.
Elimde çay bardağı karşımda bilgisayar, Mayıs ayı gelince herkes günleri sayar, Bir türlü veremiyor insan kendine ayar, Ayarsız kafa ile nasıl konuşacağız.
Hiç farkında değilim ayak nasıl değişti, Sakın söyleme bana gözlerim yine şişti, Üç saat yol yürüdüm ayaklar hepten şişti, Yarın ben gidiyorum nasıl buluşacağız.
Yedi adım ne gider hoş değil biliyorum Birliğimiz güçlensin,Allah'tan diliyorum, Bazen argo yazarak hemen sivriliyorum Biri çıksa karşıma çok şey konuşacağız.