"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bu durumu görenler deli diyecek bana, Perhizi yeter yaptın kurban olayım sana, Senin nazlanmaların eziyet verir cana, Alırım bir arkadaş gelir seni bulurum.
Ben girince siteye kayboluyor insanlar Görenler bu durmdan acaba neler anlar Sanki trafik tıkandı gelemiyormu bunlar Bir gün olur inşallah sizleri tam bulurum
Gördün mü Çalıkoğlu Altuncu ne çekiyor, Gelin buluşma olsun her yerde onu diyor, Gelmeyince dostları kendi kendini yiyor, Gözlerimden zorum var çaresini bulurum.
Şike yapıldı dostum hiç kimse gelmeyecek, Gelse burada bir gün bizleri görmeyecek, Yemin etmişler gibi yuvaya dönmeyecek, Buluşma yapılacak çaresini bulurum.
Merhabalar diyorum bu akşam ki meclise İsterseniz giderim bu gelişim geç ise Bende midir kabahat vaziyetler felç ise? Arıyorum, bakalım nerde rahat bulurum?
Sevgili Muzaffer, Millet nerde diye sorarsın, haliyle dost aararsın. Altuncu'nun halinden gün gelir anlamazsın, Ya işin olur,ya da unutur gelip sayfaya yazmazsın, Beklemek ne zordur değil mi ?
Gitmene gerek yoktur zaten vakit geç oldu, Yaşardı bu gözlerim içine kanlar doldu, Yeşerirken ağaçlar afet vurdu ve soldu, Siz gidende burada başka kimi bulurum.
Amansız hasta gibi saat saate uymaz Altmış yıllık kulaklar her söyleneni duymaz Bir hayli meşguliyet insan arzusu doymaz Sağlık ve mutlulukta ben neşeyi bulurum...
Gelen mukim olmuyor terk ediyor vatanı, Allahım rahmet etsin ölüp giden atanı, Beş kuruşa burada dostlarını satanı, Yerin dibine girse ben yine de bulurum.
Aman hasta olmayın gerisi uyar gider, Altuncu dostlarına namazda dua eder, Allah’ım göstermesin hiç kimseyine keder, Akşamdan bulamasam gündüzleri bulurum.
Beddua aldık dostum gülmez bizim yüzümüz, Ne kışın rahatladık mutlu değil güzümüz, Dağlara çıkmak zordur bolca olsun düzümüz, Dağlarda bulamazsam ovalarda bulurum.
Yordu beni İstanbul,yordu beni bu gurbet Ya sabırlı ol da sus,ya da istersen harp et Acaba kimi kime etmeliyim şikayet? Hiç sanmam bu şehirde biraz huzur bulurum.