gönderen Adnan Ayaz » Cum Nis 12, 2013 12:09 pm
---Gününüz hayırlı olsun.Sağlık ve huzurunuz daim olsun.Kısa kısa yazdığımızda hemen dikkati çekiyor,biraz uzunca yazdığımızda sanki kimse okumuyormuşcasına es geçildiğini görüyorum.Sayın Arslan Kamaoğlu,onun için mi dün kısa yazdınız diyecek gibi oldu sanki.Hayır geç kaldığım için ve zamanı değerlendirmek için siteye uğramadan geçmek istemedim.Yoksa sayın Muzaffer ağabeyimizle ve sayın Kamil Şahin'le ilgili yazmak istesem sayfalar yetmez.Saatçıoğlu işin hep gırgırında.Aslında onun da içi gidiyor.Sıkıntısız insan var mı?Sayın Üstünbaş ağabeyimizin sıkıntıları belki de iki kat daha fazladır.Adı 408 evler olan bilmem kaç hanenin muhtarı olmak,kısaca idareci olmak öyle kolay değildir.Sayın Arslan kardeşimiz bazı durumları güzelce açıkladı.Ben herkesin durumuyla ilgili doğru yazdıklarını az çok tahmin ediyorum.Eğer İhsan Şahin yazmış olsaydı değerlendirmem nasıl olurdu bilemiyorum.Saatçıoğlu biraz daha resmi olursa ciddiyetini daha iyi anlamış olacağım...
---Bu sayfalar öyle olmalıki okuyucuyu cezbetmeli,dinlendirmeli ve kısaca da hasret giderici olmalı diye düşünüyorum.
---Bu duygu ve düşüncelerle hepinize selam,sevgi ve saygılarımı sunarım...
.