"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Yemek yavan olunca müşterisi az olur, Fazla yağ olduğunda kilolar da çok olur, Tatlı ye tatlı konuş her daima ne olur, Böylesi isteklerle Altuncu gelir size.
Bir face birde burda olmuşuz sanki hurda Yem verin aç kalmasın doğada kuşa kurda Arayalım dünyayı kimse kaldımı darda Karşılıksız sevda var bu topraklardan size
Altuncu çıktı yola dostları da yanında, Yazıyoruz buraya okunuyor anında, Bazı şeyler olunca sıkıntı var canında, Yardım eyleyin bana ricam oluyor size.
Değirmen milos etti sakonarı doldurun, Saatler ilerliyor şu zamanı durdurun, Kayıplar aranıyor bir yerlere sordurun, Kayıplar listesini göndereyim ben size.
Sevgili Müfettişim,açılış yazımda da belirttiğim gibi kullanıcı adlarını düzenliyoruz. Giriş için problem yaşanmayacaktır. Şifren aynı, Kullanıcı adın: Mustafa Şahin Yarından itibaren öyle giriş yapabilirsin. Teşekkür ederim.
herkese iyi geceler iyi paragaflar. eve daha yeni girdim. izmit merkezde hasta ziyareti ve ailemize yeni katılan bebeğimizi (yazile Kara'nın torunu) görmeye gitmiştik. muhabbetiniz bol olsun.
Çalıkoğlu ne oldu sen de çekildin yana, Sıkıntı oluyorsa eziyet verme cana, İstanbuldan selamı gönderiyorum sana, Teşekkür ediyorum aziz dostlarım size.