"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bir klavye bir yorgunluk esas sebep kaçacak, Yarın sabah erkenden gidip büfe açacak, Yardımcı olmayınca sahnede kalmayacak, Bu işlerin sonunu ancak Yaratan bilir.
Hacaloğlu doğrusun kılıbıklık kapıda, Ama beceremeyen kalır öyle askıda, Karar ise bu akşam takılmıştır yargıda, Kılıbık yaftaları tasdiklimi kim bilir.
garipliği brakıpta, gidiyorum huzurdan altmış yılı tükettim, heder ettim hazırdan Beri koysun Allah'm, hata nisyan kusurdan helallık istiyorum var mı sizde kim bilir
Nasıl anlayamadın son dörtlük kime diye Hep kollarım kendimi düşer peşime diye Yalvarırım Allah'a girer düşüme diye O senin bilmediğin ne hikayeler bilir
Ben biliyorum zaten saygıdan söz söylemez, Kusur bulduğu zaman başın kessen gizlemez, Gel şu filme bakalım desen asla izlemez, Çok okudu çok yazdı hemen her şeyi bilir.
Altuncu görüşelim yarın erken vakitte Ben yardımcı olurum sen sıkışma nakitte Peygamber sünneti var her yazılı akitte Sevenler buluşmanın ebet yolunu bilir
Önemli olan dostluk nakit ikinci konu, Gel gidelim oraya memnun edelim onu, Karı dayağı yeriz değil dünyanın sonu, Dostluğun kıymetini dostu sevenler bilir.