"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Kimse itibar etmez bal vermeyen peteğe Gelen gidenim olmaz ayırdılar yedeğe Arayıp da demezler gel gidelim gezmeğe Bilmem çağırırlar mı bekliyorum kim bilir?
Dört silahşor buluştu Allah’ım ayırmasın, Kadim dostum diyerek biriler kayırmasın, Uzaklarda olanlar acınıp çağırmasın, Ben bu işi bilemem birisi iyi bilir.
kapımızla gönlümüz, açık sonuna kadar bana gelen dostumdur, gelir gönlümde yatar hoş gelir safa gelir, neşeme neşe katar Gardaşım yolun düşer, yazılmışsa kim bilir
Bir anlaşma yapalım Altuncu senin ile Hangi gün olur bilmem katıl gündemin ile İnandırıcı olmaz konuşsak yemin ile Ne zaman gidilecek onu yaratan bilir.
Bağcılar'la Çerkezköy, bir saattır arası Kartal ile Esenler, bir de etsin orası kapanır bu mazlumun, belki yürek yarası ziyarette afiyet, kabul olur kim bilir
Kalduk her hal baş başa herkes takıldı maça Merak ettun mi gardaş kiremit kavak kaça Ocağı yıkacasun yapacamisun baca İstersen karar verme usta işini bilir