gönderen Adnan Ayaz » Sal Mar 19, 2013 8:02 pm
---Bugün İstanbul'un ne kadar büyük olduğundan söz etmek istedim.Tabi gelip görmeyenler için bir anlam ifade eder mi bilemiyorum.Dört ay sonra burada ikamet edeli üç yıl olacak.Bu zaman zarfında koca şehirde göremediğim bir hayli hemşerimiz olmakla beraber,güya ziyarete beklediklerim de vardı.Tabi burada insanların günlük yaşayışları her türlü sosyal faaliyete müsait değil.Söyleseler inanmazdım.Ama ben deniz safın imkanları her türlü faaliyete müsait nedense!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---Arkadaş ve dost saydığım bunca kişinin beni geçmişte nasıl sömürdüğünü şimdi daha iyi anlıyorum...Şu an burada yani ikamet ettiğim yerin yakınlarında ikamet edenler bile minnetsiz,uğramak yok sormak yok,gelmek yok gitmek yok.İşte bu manevi değerler yok olunca yarın çocuklarımız da birbirini tanımayacak ve böylece;ARTIK YABANCI OLDUK ŞİMDİ BİRBİRİMİZE" şarkıları gündeme gelecek...Bu duruma çanak tutanları tebrik ediyorum...Bu mevzu çok derin,yazmakla anlatmakla bitecek gibi değil.Daha önce de bahsettiğim gibi bu koca şehirde manevi değerlerden uzak bir yaşam tarzını benimseyenlerin ön planda olduğu ve Anadolu'dan gelerek bu ortama ortak olanların sayılarının gün geçtikçe hızla arttığı herkesçe malumdur...Felaketin eşiğine geldikten sonra sen doğru diyordun demenin hiç bir önemi yoktur...
---Bazılarınıza çok anlamsız gelebilecek gündeme değinmek istiyorum.Bir sendika karar almış ve uygulamış.Neymiş o,efendim 18 Mart günü herkes serbest kıyafetle okula gidecekmiş.Ve gidildi de.18 Mart onlara başka bir şey hatırlatmadı mı?Biz Çanakkale Şehitlerini daha anlamlı nasıl anabiliriz diye düşünürken beyefendiler serbest kıyafet derdinde.Nasıl olsa en kolayı bu.Zaten kıyafetine önem vermeyenler için kravatın ne önemi var.Bu kararı uygulatmak isteyenlerin sayın Sait Kamil Duman'ın öğrencisi olamıyacağı aşikardır.Bunlar çok basit şeyler değil mi?Kıyafet serbest olunca acaba terlikle de gidilebilecek mi?Daha bunun gibi merak edilen bir çok husus.Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin.Ne güzel bir gündemle meşgul edilip inşallah şehitlerimizi anmayı unutmamışız??????????
---Sayın Muzaffer Altuncu'ya gelince.Erken döndü gibi.Yoksa bir şey mi unuttu da onu almaya gitti.Onu da öğreniriz.----Selam ve sevgilerimle saygılar sunarım.
.