"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Gecenin yarısında teşrif etti yarenler, Her zaman burda olsun isterimki erenler, Sitede yok bazısı selam etsin görenler, Sevgiler neye yarar sevilen olmayınca.
Yahya selamlar söyle ordaki tarafıma Zengin birisi olsam gelurler etrafuma Sakın gücenmesunler bu dostane lafuma İnsanlık neye yarar,"PAYLAŞMA" olmayınca...
Bir sevda yüreğimde memleketin dört yeri Bu millet kadim millet her zaman seferberi Lanet olsun sevdadan kaçarak dönen geri Neye yarar sevdalık yürekten olmayınca
Gelip yazan dostlarım çok çabuk yoruluyor, Halbuki vakit erken sofralar kuruluyor, Şu anda Of deresi duydum ki duruluyor, Çaykara neye yarar sevgisi olmayınca.
Merhaba Halim kardeş,öperim gözlerinden Mutluluk duydum inan yazdığın sözlerinden, Haber almak isterim HALAMIN ÖZ'lerinden Ne yapayım onlarda bir istek olmayınca...
Can dostum yazdığına akan dereler durur, Övgü konusu daim kişilikleri vurur, Susuz kalan ağaçlar kurak olunca kurur, İnsanlar çok sevilir riyakâr olmayınca.