"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Hayallerimi süsler memleketin her yeri, Hasretlikten eridim kaldım bir et bir deri, Gel yazalım buraya mesajı hızlı, seri, O zaman neşelenir sayfadaki buluşma.
Ey gidi eski günler ey dağlar ey meşeler Ablam gitti kalmadı bende eski neşeler Kapandı kapıları ıssız kaldı köşeler Ablam ile CENNET'te nasip olsun buluşma...
Eskileri andıkça hüzünlendim bir anda Ne günlerim geçmişti Yangun Kazankıran'da Fterğoti Solomada aylardan Haziranda Yayla çıkımı için yapardık bir buluşma,
ne çok anısı vardır,herkesin o dağlarda, o eski muhabbetler,kaldı hatıralarda, ne gelmez bir yaz imiş,gözüm kaldı yollarda, gelse şu temmuz ayı,nasip olsa buluşma...
Allah rahmet eylesin ölen yakınlarına, Biz de yaklaştık dostlar hayatın sonlarına, İhtiyacımız vardır memleket pozlarına, Rahatlatıyor beni dostlar ile buluşma.
Muzaffer sabırlı ol,gitmeden gelmek olmaz, Bozuk yoksa parayı ortadan bölmek olmaz, Ticaret ciddi iştir,yapmadan bilmek olmaz, O'nun hoşuna gider bizim ile buluşma...
bütün geçmişimize rabbim rahmet eylesin, yapılan bu duaya, tüm dostlar amin desin, geride kalanlara,allah sabırlar versin, dilerim ki cennette nasip olur buluşma!!!
Doğrusu odur tabi ayrılamaz mekândan, Mekân deyince canım büfe denen dükkândan, Biz gideriz oraya ikram görürüz ondan, Çerkezköyde yapılır nasip ise buluşma.
yine yok ortalıkta,bu ihsan ağabeyim, kaç akşamdır burada,yollarını gözlerim, gönül hoş sohbet ister,sitem değil sözlerim, inşallah bir cuma,nasip olur buluşma.
Yeterki sağlık olsun sabırlı olmak lazım İmkanlar elverende yaylada kalmak lazım Arzulanan dostları orada bulmak lazım Gerçekten hoş oluyor o dağlarda buluşma.
Ne oldu Kırıkhan’a ses çıkmadı oradan, Çok gitmek istiyorum hava değil karadan, Yahya Hoca,Muhtarım;ve elbet Saatçıdan, Cordan Hoca da gelse neşe bulsa buluşma.
Dükkanda kaldınız mı bu saatte yalınız Bilseniz nasıl olur o sinirli haliniz Biraz rahatlarsınız gelse bir emsaliniz Meşgulse kadim dostum ertelenir buluşma...
Her zaman konuşuruz köyümü ve dağları, Ölenler zaten gitti unutmayın sağları, Balık avlamak için atalım biz ağları, Belki deniz ötesi yapılır bir buluşma.
Altuncu anlamadım ,Cordan Hoca dediğin Bildiklerini anlat,senin olsun yediğin, Bilmiyorum bu gece oldu mu istediğin, Hedefinde var mıdır,kırk kişilik buluşma?
bu akşamlık bu kadar,sizlere doyum olmaz, mesafeler olsa da dostlar hiç ayrı kalmaz, yürekten beslenirse,sevgiler asla solmaz. bir dahaki sefere şenlik olur buluşma...