"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Memleketi dolaştın Gölcük yok kelamında, Bakıyorum eksiklik bulunur selamında, Değişiklik mi oldu dostluğun kitabında, Müfettişim yolcudur Allah kolaylık versin.
Kimlere sitem edip, kimlere darılayım Kolum kanadım kırık; ben kime sarılayım Gurbet elde serhoşum, de, nasıl ayılayım Senin derdinden Rabbin, bin katı bana versin
Sitem de ne oluyor darılmak nerden çıktı, Bir face icat oldu köy sitesini yıktı, Sitede buluşanlar kısa zamanda bıktı, Bir gün belki gelirler seven işaret versin.
İstanbul'da oğlum var, oraya da gideyim, Dostlara, yakınlara bir merhaba diyeyim, Gölcük'te Hocam ile bir hasbıhal edeyim, İnşallah gerçekleşir, Mevla’mız imkân versin.
Yavaş yürüyor dostlar bu uzun yol tükenmez, Herkes rahat evinde gelip selamı vermez, Gurbetteki dostlardan sağlıklı haber gelmez, İstiyorum burada sevenler haber versin.
Hafta ne kolay geçti, cuma dır yine bugün, Yirmi yıl emekliyim, bana göre oldum dün, Ölüp diriliyoruz, gurbet ellerde her gün, Hasretlik çekenlere, Allah kolaylık versin !!..
Ahmet abi hoş geldin, şerefler verdin bize Nasip olur İnşallah, görüşürüz yüz yüze bu yaz değildir ama, belki gelecek güze kavuşuruz İnşallah, Mevlam sabırlar versin
Bin kişilik sitede, yazıyor yedi kişi, Bay Altuncu Muzaffer, bırakırsa bu işi, Sayın İhsan ŞAHİN' de, mecburen çeker fişi, Kalan arkadaşlara, Allah' ım sabır versin !!..
Kısmetse bir gün olur, Gölcük’ ü de gezeriz, Taze pişmaniyeden afiyetle bir yeriz, Tarihi mekânlarda geçmişi yad ederiz. Bahar gelsin, yaz gelsin, gönül dağı yol versin.
Selama teşekkürler, Kırıkhan' dan sizlere, Burada işimiz zor, siz hak verin bizlere, Yokuşlar bittiğinde, çıkacağız düzlere, Müslüman alemine, Allah kolaylık versin !!..