"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Gönüller birlik olsun açan güller solmasın, Kul Rabbine sığınsın yaptığını bulmasın, Hep çalışsın elleri gün boyu oturmasın, Bekletmeyin bizleri çıkın da gelin artık.
çavuş dediysek bile, başçavuştur hocamız, o burda olmaz ise, tütmez bizim bacamız sözümüz ona geçer, kabul olur ricamız terfisi ağustusta, üstçavuş olur artık
Unu eledik bizler eleği de asmışız, Bu sayfalar yetmedi dışarıya taşmışız, Dostlar bizi terk etti bu duruma şaşmışız, Ben çavuş olayım da sen de asker ol artık.
şerefin daim olsun, madalyası yakana bıyık altı gülersin, kıskanıpta bakana ne güç yeter ne kuvvet, fiyakana çakana yakında rutbeleri, takar gelirsin artık
Rütbeler senin olsun bana sevgiler lazım, Dostların buluşması ona da gerek azım, Çalar söylerim ama ayar tutmuyor sazım, Düzensiz bu sazıma düzen verilsin artık
kiminin canı yanar, kiminin ağlar yari tellerde mi sende mi, kimin bozuk ayarı saza akort verenler, bilmez bilgisayarı başka limanda ara, derdine derman artık
Emmoğlu hoş geldin. Hem müşteri ile ilgileniyorum hem de Muzaffer hocaya laf yetitirmek zor .. Üstelik bu işlerin ustası dayımda dokunduruyor. Ben acizane olarak aralarında bulunuyorum o kadar sen nasılsın... nasıl buldun bu akşam bizim performansımızı