"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bahar havası vardı yerine geldi yağmur, Belki yağmur güzel de her taraf olur çamur, Bu akşam yoğuralım sevgimiz ile hamur, Beslenilen sevgiler dostluğa dönsün artık.
yaralıyım gurbet elde,gelin dostlar görün beni çilegahta bağdaş kurdum, dertlilere sorun beni köşe bucak sevda ile, hamur edip yorun beni ne güç kaldı ne derman, anlayın beni artık
Şur köyü ağacından bir yaprak daha düştü. Beklenmedik bir anda toprak ile buluştu. Yakın ailesinde büyük keder oluştu. Allah rahmet eylesin, dua zamanı artık.
herkes buyursun gelsin, bu akşam paragafa atsın kini haseti, kaldırsın büyük rafa bekliyoruz söyledik, belki de yüz bin defa leb demeden leblebi, naza çekmeyin artık
azrail şur köyünde, mesaiye kalıyor nerde canı isterse, tutup orda alıyor acep bize mi geldi, kapı zili çalıyor yaprağım düştü daldan, korkuyorum ben artık
Muzaffer nere gitti, kayıp oldu kaybana herkes çekildi geri, meydanlar kaldı bana dinleyin ilham alın, atman sözüm yabana kabak tadını verdi, bu yama tutmaz artık
Dert var çağrısız gelir, dert var davet edilir, Çile var çek çek bitmez, çile var paket edilir, Dönerse iş tersine sıla gurbet edilir. Hasretlik hamurunu yoğurmasak mı artık.
ölüm haktır gelecek, kul gidip ne diyecek bembeyaz kefen ile, amelini giyecek ne ektiyse dünyada, onu biçip yiyecek bu mazlumun sözünü, ciddiye alın artık,
Çağrı var dedim size gittim geldim oraya, Bazı şeyler brakılmaz bilirsiniz sonraya, Şimdi de gelip girdim aranızda sıraya, Şimdi sabaha kadar yatman yazalım artık.