"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
metin şahin numan amcamın Metin... Hoş geldin kardeşim sefalar getirdin beni ve bizi çok memnun ettin Allah 2ta seni memnun etsin kocamannnnnnnnnnnnnnnn öpüyorum gözlerinden
Dostum Muzaffer Hoca, geçti altmış yaşını, Benim gibi genç yaşta ağarttı saç başını, Sonunda kazandı mı mutluluk savaşını? Genel bir muhasebe belki yapar bu gece.
Hoş geldi dedin ama henüz Metin yazmadı, Teşekkürler diyorum yazılana kızmadı, Bilerek bu Altuncu aranıza sızmadı, İki yıldız parlıyor şükür olsun bu gece.
artık mahlaslı oldu, imza ile yazacak sinirleri alındı, zannetmem ki kızacak sert kayaya çarparsa, hemen burdan tozacak "Mulayım"ı kıymayın, neşelensin bu gece
Abdullah'ta gelecek, bir curcuna olacak tencere yuvarlanıp, kapağını bulacak sayfalar üçer beşer, yazılıp ta dolacak dört köşedir Mülayım, yüzü güler bu gece
Can dostum nerden çıktı bu mahlas meselesi, Gölcükte otururum Düzağaç mahallesi, Kocaeli’nin meşhur pişmaniye, lalesi, Beni mahcup ettiniz dayı yeğen bu gece.
Yeri sıcak olanlar parmağını kaldırsın, Midesi ekşiyenler hemen soda aldırsın, Nefsi rahatsız eden o nefise saldırsın, Gönüller rahat eder şenlik ise bu gece.