"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Daha henüz bir bayan uğramadı sayfaya, Durum anlaşılmadı sitem vardır tayfaya, Gelin neşe veriniz Muzaffer Mustafaya, Yıllardır seslenirim hâlâ duymayan var mı ?
En güzel yıllarımız geçti gurbet ellerde Büyükleri dinlerdik yapılan sohbetlerde Beraberlik ön planda samimi niyetlerde Şimdi halden anlayan eski dostluklar var mı
Şükür olsun mevlaya bir yaramazlık yoktur. Damda usta yok ama altta tuğlalar çoktur Başladım inşaata madden takadım yoktur Eyi usta bulmağa yardımcı olan var mı
Allah'ın selamını hiç almamak olur mu Sen olmazsan yerini başkası doldurur mu Aranırsan yerinde,arayanlar bulur mu? Durumunu yaz yeter fazla sıkıntın var mı
Eski ile yeniyi mukayese zor elbet, Her iki nesili de mahveyledi bu gurbet, Hiçbir şey olmayınca hoş görünürdü sohbet, Şimdilerde oturup sohbet edenler var mı ?
hiç sorma kadim dostum, ömür geçti boş yere heder oldu o günler, alıp götürdü dere köyümüz neresidir, acep burası nere bir kuru ekmek için, çileye ruhsat var mı
Sakın sormayın bana nerden buldun parayı Yapıp ta çocuklara bırakırım sarayı Alamadum arkama maddeden Ankara yı Ensardan muhacıra yardım edenler var mı.
Muhammet,tuğla,muğla nedur bu gece vakti Korkarum sut kardaşun sana kafayi takti Muzaffer'e sorarsen kimse olmayacakti Cuma akşamlarına böyle bir kanun var mı
hem para hemde iman, ikisi bir arada bir de bakın ne söyler, dostum yok Ankarada saatçıya ölüm yok, ne deniz ne karada böyle ince hesabı yapanlar şimdi var mı