"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Şimdi bir şey söylesem yapması kolay değil, Dostlar ile beraber dolaşabilsem il il, Oniki kişi yazdı Adnan’ım öne eğil, Oniki sayfa için daha dört sayfası var.
Dostu kazanmak çok zor,kaybetmesi kolaydır, Bir dostun unutması kaderimde olaydır Hesabını yapmadım bilmem kaç yıl kaç aydır? Tekirdağ içlerinde tanıdığım biri var....................................
Buradan selam saldım gitsin tanıyanlara Anlatmaya gerek yok beni anlayanlara Nasıl el uzatayım görüp yanlayanlara Benden önce gurbete gidenlerde hakkım var?
Ne mektuplar gönderdim zarfı ile beraber Köyde olup bitenden gurbete saldım haber Çok tatlı arkadaştım şimdiyim acı biber Arayıp konuşmazlar haklı sitemlerim var?
Kendine kız can dostum kimsede suç arama, Senin o yazdıkların tentürdiyot yarama, Facede yaptınızmı şu saatte tarama, Orada bizim köylü çok sayıda insan var.
Hoş görü iyi niyet kayboldu samimiyet Gönüllere pas düştü tarih oldu milliyet Alırdım bir araba olsa bende ehliyet Özellikle görüşe gideceğim yerler var...
Gecenin bu vaktinde facede bulunanlar, Altuncu’nun bağrına bıçakla dokunanlar, Gizli gizli burada sayfayı okuyanlar, Gölcükten o dostlara incecik bir sitem var.