"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Altuncu bekler durur burada dostlarını, Herkes en fazla sever dostların haslarını, Bilgisayarda yaz da güçlendir kaslarını, Buluşmanın insana çokça faydaları var.
Merhaba Adnan Hocam, umarım sıhhattesin. Yaptığın duaları, Allah'ım kabul etsin. Nazar almasın kimse, kurşun da döktürmesin. Allah nasip ederse, görecek çok dostlar var.
Yahya hoca merhaba,nasıl eş dost akraba Unutan unutana,sanki olduk maraba Mimberden bunu anlat öylece geç mihraba Şunu iyi bilelim öğrenecek çok şey var.
Geçen hafta gelmişti Hicran ve Zeki Sarı, Davetsiz gelemezler yok bu işin ayarı, Düzene koyamadım şu an bilgisayarı, Sakın sormayın bana bilgisayarda ne var ?
Bölen varsa bilsin ki, karşısında çarpan var. Sağlamları toplayıp, çürüğü çıkaran var. Felek adaletsizse, hak hukuk gözeten var. Zalimin zulmü varsa, Mazlumun Allah'ı var.
Bir de gelip yazmıştı Mavronun Muzafferi, Kaç defa dedim size bura buluşma yeri, Ne çok ileri gidin ne de kalınız geri, Haftada bir diyorum gelip yazsanız ne var.
Meclis şenlendi birden,Muzaffer neşelendi Yeri sıcak olanlar bir yere köşelendi Bazıları gelmeye gene endişelendi Doğrudur şurlilarda ğsiloçofaloluk var