"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Sanırım Kırıkhanda iyi değil durumlar, Görevini yapıyor kişiler ve kurumlar, İşin sonu ne olur yapılır oturumlar, Komşumuzda ne yazık insanlara zulüm var.
Aha benden bu kadar, ayrılıp gidiyorum katılan dostlarıma, selamlar ediyorum başka bela istemem, kendime yetiyorum Eyvallah aziz dostlar, bunun sonrası da var
Bilgisayar bir tane lakin meraklısı çok Haftasonu yorgunluk başka sıkıntımız yok Geçinip gidiyoruz çok şükür karnımız tok Zaman el verdiğince konuşacak çok şey var
Benim odam da soğuk üstelik de yalnızım, Böylesi bir durumda devam ediyor hızım, Bilmem neden kararsız Elazığdaki kızım, Bende de şu saatler ufak huzursuzluk var.
Durumumu anlattım, gidiyorum odaya, Soğukta duramadım, mecburum ısınmaya, Buluşuruz sağ isek, bir sonraki haftaya, Bu devam edecektir, her cuma PARAGAF var !!..
Dostlar Trakya buz kesiyor hala bilgisayarı buraya aldım... ama artık dükkanı kapatmak lazım. evde leptop var ben de onu kullanamıyorum... en iyisi ziyaretin kısa olanıdır Haydi eyvallah herkesi öptüm
Kadim dostum ayrılma işin yoksa buradan Bundan sonra fayda yok yazı ile turadan Cezam varsa ödenir haber ver faturadan Seninle başlanmamış yapacak sohbetler var.
Ne oluyor İhsan’ım gidip gidip gelirsin, Altuncu üzülüyor sen de onu bilirsin, Dostların arasında fazlaca sevilirsin, Sevenlerde çok sevgi sevmeyenlerde ne var.
Benim de yerim soğuk ama ben buradayım, Gölcükte otururum hayal Çaykaradayım, Dostlarım nerde ise ben o an oradayım, Soba yok kombi de yok elektrik sobası var.
Altuncu ne yaparsın yalanız oralarda Üşüdünse volta at salonda odalarda Toslarsın birisine dolaşma ortalarda Daha yeni başladık gündemde çok şeyler var.
Kara kış hissettirdi geldiğini dört yandan Nerde o kuzineler hayır yok doğalgazdan Bende izin istesem ayrılsam aranızdan Burda kar kış kıyamet yanında da soğuk var
Elektrik sobaları yaktı çok urbaları Zam geldi elektriğe sarıl muşambaları Ne zaman çıkacağım bitmeyen rampaları Elbet bunun sonunda bilinen bir düzlük var
Kimine toslayayım bir ben vardır bir de ben, Yalnızların halinden çok iyi anlarsın sen, İçindeki nefsini sabır yolu ile yen, Bilirsin ki insanın ikili düşmanı var.