"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Sitenin durumunu bizler dile getirdik, Sağolsun bazı dostlar burada duruyor dik, Sizler soruyorsunuz neden bu hale geldik, Serbest yazacakları kırkbir çeşit mekân var.
şimdi gelse misafir !! bende çekilip gitsem gecenin şahidi yok, kaybolup birden yitsem Altuncu'nun burnuna, kıl gibi çıkıp bitsem zannetmem ki ağzında, boş olan kelamı var
Yapılan yanlış yoktur zaman tersine işler, Mekânlar değişince yazılır yeni fişler, Serbestçe düşünülür renkli olur afişler, Yanlış yapılsa bile düzeltmeye zaman var.
Saatçı doğru söyler gündüzden geldi haber, Yahya ve Rıfkı Hoca mezarlıkta beraber, Tatlı ye tatlı konuş ağızı yakar biber, Misafir olan evde eminim bereket var.
geçen hafta anıldık, oynadı hemen gözüm Arşivlerde arandı, en son dediğim sözüm aklım fikrim karıştı, bulsun bana bir çözüm yüz beyitlik atışma, ondan sonra neler var
Aslında sohbet yeri olmalıdır burası, Gelip yazan dostların vardır gizli yarası, Yomra,Arsin,Sürmene;Of,Hayrat,Çaykarası, Oraların hasreti dostun yüreğinde var.
O dedi bunu dedi hesap edilmez elbet, Tek hedef var burada dostlar ile muhabbet, Hasretlik çektiriyor bizlere zalim gurbet, Dostlarımın gönlünde sanıyorum sevgi var.
bir müslüman gelirse, alo deyin dönerim nefsimi dizginleyip, hiddetimi yenerim zannetmeyin kenarda, köşelerde sönerim acı patlıcanım ben, daha bende neler var
Çok istiyor Altuncu köylüsü burda olsun, Herkes aradığını gelip burada bulsun, İstediği şekilde o an irtibat kursun, Önümüzde her türlü fırsat ile imkân var.
muzaffer hocam Bursa'ya gitme ihtimalim bir hayli yüksek.. Gölcükten geçersek yolu ne kadar uzatmış oluruz.. korkma sana uğrarız ama misafirin olmayız haaaaaaa. Ailecek geleceğiz çünkü