"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bir taraftan yazalım bir yandan bekleyelim, Sevgimizin üstüne yenisin ekleyelim, Bulunduğunuz ile selamı söyleyelim, Dost arayan gönüle hemen kayıt olurum.
Güvendiğim dağlara kar yağmış bilesiniz, Zaman geçti ne yazık boşuna beklersiniz, Dost bildiğim gönüller derde dert eklersiniz, Sizlerin yakasında boşuna gül olurum.
Sabır ağacı diktim dalları siz olunuz, Bir hazine gizlenmiş onu çabuk bulunuz, Dostlar sizi bekliyor gönüllere dolunuz, Dostlarım dal olursa ben de ağaç olurum
Yolun sonuna geldik can dostu bekliyorum, Facede olanları listeme ekliyorum, Bazen çok üzülüyor arada tekliyorum, Bir gün gelir beklide ben de pişman olurum.
El ayak çekilmiştir, belli ki geç kalmışım. Misafirlerle bile, sohbetlere dalmışım. Yolculadıktan sonra, paragafa bakmışım. Dört Ocağı kaçırdım, Onbirinde olurum.
Sevgili Necip,çağrılarımız ne yazık etkili olmuyor. Herkes bu işin güzel olduğunu söylüyor ama nedense sonuca varamıyor ve köylü dostlarımızla haftada bir de olsa maalesef buluşamıyoruz. Biz bu işin peşini bırakmamaya kararlıyız. Yardımcı olan ve olacak dostalara selam olsun.
Hoş bulduk sefa bulduk, hatrın soran çok olsun. Evinize bereket, hanenize nur dolsun. Sağlık sıhhat içinde ömrünüz uzun olsun. Hal hatır soranların duacısı olurum.
Biz onada razıyız yeterki ol burada, Bütün dilekçelerim takılmıştır Şurada, Bir gün erer Altuncu elbetteki murada, Ben sizlerle her zaman burada dost olurum.