"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Dostları neredeyse Altuncu oradadır, Yalova işi tamam, İstanbul sıradadır, Sık sık olamıyorsa kusuru paradadır, Hatay,Bursa derseniz onlar da daha sonra.
Yazan arkadaşlara, selam vereyim önce, Son hafta olduğundan, çok yazan olur bence, Bakmayalım burada, ne ihtiyar ne gence, Yazılanlar okunur, belki bir zaman sonra !!..
Bay Altuncu Muzaffer, turist oldu geziyor, Emeklilik çok güzel, O değerlendiriyor, Yalova işi tamam, İstanbul'a gidiyor, KIRIKHAN' a gelecek, ordan döndükten sonra !!..
Niyetler halis ise Yaratan nasip eder, Altuncu niyetli de bakalım Allah ne der, Nasip etmezse Rabbim hayaller boşa gider, Yola çıkar Muzaffer nasip olduktan sonra.
Bir yıl daha geçmiştir, ömrümüzden böylece, Sona doğru yaklaştık, gideriz gündüz gece, Hayatımız bellidir, yazılmış hece hece, Bir beklendim kalmadı, yaşım yetmişten sonra !!..
Yılın son PARAGAF'ı, çok iştirak olmalı, En az yirmi kişiyle, yirmi sayfa dolmalı, Böyle güzel hatıra, bu köşede kalmalı, Gelin yazın kardeşler, eyvah demeyin sonra !!..
Sayfa devam edecek, hızlanacak inşallah, Sonun da memnun kalıp, diyeceğiz maşallah, Çok iştirak olacak, görürüz evvel Allah, Bir yere gitmem gerek, gelirim biraz sonra !!..
Müfettişim göründü yazmadan geri çıktı, Altuncu gözlerini sayfa içine dikti, Korkarım ki bu dostum yazı yazmaktan bıktı, Gönül dostum bıkmasın sevgi olduktan sonra.
Gelenler bakın geldi sürpriz bundan sonrası, Müfettiş aramızda duyulmuştur kornası, Korna güzel çalıyor son model arabası, Mutlaka yazacaktır dostluk olduktan sonra.
Temel sağlam olursa binada çökme olmaz, Gönülde açan güller, hazan olsa da solmaz. Yeğenler can yongası, sevgileri son bulmaz, Muhabbet baki kalır, dostluk olduktan sonra..
.
En son Mustafa Şahin tarafından Cum Ara 28, 2012 7:46 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.