"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bir terslik var uşaklar kaç haftadır firarım Gıyabımda verildi tutuklama kararım Uykun mu geldi diye misafire sorarım Adnan meclisinize söyleyin nasıl gelsin?
Misafiri severim Allah bunu biliyor, Cuma günü olursa inan beni üzüyor, Sade bir Cuma günü gönül onu özlüyor, Geç geldi Adnan Hoca haftaya erken gelsin.
Bu forumu gezen kullanıcılar: ADNAN AYAZ, Muzaffer Altuncu
Yine başbaşa kaldık ne kadar devam eder, Altuncu da geç geldi sabaha kadar gider, Bilmem ki bu duruma Adnan Hocamız ne der, Korkarmısın bilemem yanına yengem gelsin.
Misafiri yolladım gitmek istemiyordu Mübareğin sohbeti bir türlü bitmiyordu Çayları yudumladık az kalsın yetmiyordu Böyle candan misafir haftaya size gelsin
Ön sayfalar ne diyor okumadan bilemem Sabaha kadar size bir garanti veremem Geç vakitte kimsenin kafasına giremem Kendine güvenenler hiç çekinmeden gelsin
Nerde idin sormadım sen de istersen sorma Saatçi hep bahseder nedir o kara hurma Çok iştahli yazayur sanki yedi kavurma Ya hurmayı göndersun ya da bir resmi gelsin...
Sen bakma dediğime ben de elbet duramam, Misafir gelse bana asla onu kıramam, Konu tartışılırsa bir karara varamam, Kadım dostun bekledi çağır geriye gelsin.
Önceden kararlıydık Arifiye durağım, Cuma günü misafir odur benim merağım, Gönül dostum şu anda ben sana çok ırağım, Ne olur misafirler bir akşam sonra gelsin.
Altuncu neredesin nereye siperlendun Daha sesun çıkmayur ne fena biberlendun Site sana emanet her yerde ezberlendun Yolla davetiyeni üyeler hemen gelsin
Moraller bozulmasa işler iyi gidecek, Her hafta elli kişi bu gönüle yetecek, On kişi de olmadı kimine ne diyecek, Özelliği kalmadı dostları neden gelsin.
Kadim dostum haklıdır,bende gizli saklıdır Ona giden yollarım nedense zikzaklıdır Yazmaya okumaya ,yoruma meraklıdır Bilmem ayakta mıdır,isterse tekrar gelsin