"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Kaç yıldır devam eder paragaf sitemizde, Buraya yazan dostlar yer etti sinemizde, Sanki toplanıyoruz her hafta evimizde, Gelecek nesilleri çağları çağıralım.
Sayın Adnan Ayaz' ı, telefonla aradım, Yazmasını isterdim, öyle idi muradım, Biraz işim var dedi, sanki öyle kavradım, Bu akşam olmasa da, haftaya çağıralım !!..
Çağrı yapmak gerekir sevdalı yüreklere, Çay hazırdır burada gerek var böreklere, Börek yetmeyebilir ilave çöreklere, Ölülerden fayda yok sağları çağıralım.
Müfettiş Mustafa' yı, henüz göremiyorum, Acap neden yazmıyor, inanın bilmiyorum, Bu akşam yazacaktır, ben öyle bekliyorum, İhmal ederse şayet, O' nu da çağıralım !!..
Antolojide benimde üyesi olduğum "Anadaolu şairler ve ozanlar grubunun " Şehitler ile ilgili bir atışma proğramına davetliyim... bir süreliğine izin......
Yüzlerce üyemiz var, paragaf' ta beş kişi, Neden yazmazlar bilmem, anlamadım bu işi, Herkese açık site, kadın veya er kişi, Gerekse MSN den, mesajla çağıralım !!..
Altuncu' yla Üstünbaş, bak kalmışız baş başa, Bizde asla kızarak, yanlış yapmayız haşa, Tutmayalım kimseyi, asla manevi taşa, Bizler yine usulen, herkesi çağıralım !!..
Daha vakit çok erken dostlar mutlak gelecek, İnşallah bu yüzümüz dostlar ile gülecek, Sanmayın ki yarenler merağından ölecek, Akarsuyu,gölleri dağları çağıralım.
Kuşmere gider isen dostlara selam söyle, Oradaki dostların irtibatı var köyle, Biz de gurbet ellerde hasret çekeriz böyle, İsterseniz şimdi de onları çağıralım.
Köseoğlu hoş geldin, katıldın aramıza, İki kişi kalmıştık, merhem ol yaramıza, Bakmayalım burada, beyaz ve karamıza, Eli kalem tutanı, mümkünse çağıralım !!..