SENOL COLAK

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Gürsel Aydinli » Prş Oca 05, 2006 9:54 pm

merhaba senol,
iki sefer geldim dogru.Ikisinde de yoktun kapiya söyledim kim oldugumu.Sana iletilmedi herhalde.Bu arada kerendileri biledum.Cayiri agblamayi unutma yoksa bosa kerendi sallaruk.Tüm ailenin gelecek kurban bayramini simdiden kutlarim.
Kullanıcı avatarı
Gürsel Aydinli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hediye Sever » Cum Oca 06, 2006 9:38 am

hoşgeldiniz biçok kişide olduğu gibi demek sizdede kazankıranların hatırası var bende labarlardanım komşu oluyormuşuz tekrar hoşgeldiniz iyi bayramlar
Kullanıcı avatarı
Hediye Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Pzr Oca 15, 2006 8:31 am

EHH RAHATA ERDUN.KEYFUN YERİNDE.YAKTUNDA SİGARAYİ.NE ALA

SENUN EVLEYE KADAR BANYODAN ÇIKMAMAN LAZIM.DÖŞEMECİ KARDAŞUN 41 TAŞA DEĞMEMİŞ SUYUN SENİ TEMİZLEMEYECEĞİNİ SOYLEYUR.

MERAK ETTUKLERUNİ BANA SOR AĞABEY .ARACİ KULLANMANA GEREK YOK.BENUM KİM OLDUĞUMİ SEN ZATEN BİLİYURSUN.

HAYİRLİ İŞLER AĞABEY.

ANLARSUNYAAAA
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Mahir Maraşoğlu » Pzt Oca 16, 2006 11:10 am

Şenol abi hoş geldin aramıza uzun zaman oldu görüşmeyeli iyisindir inşallah görüşmek dileğiyle selamlar...
Kullanıcı avatarı
Mahir Maraşoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Sal Oca 24, 2006 4:52 pm

Nerelerdesin bay yanlış.Ulan Cevahirleri senmi kurdaracaksun.Yaşadığın anın kıymedini bil.Sonra çok ararsun bulamazsun.Yengede geldi çocuk bakıcılığunda bitti .selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Prş Oca 26, 2006 1:08 pm

Hacı kocası olduktan sonra havandan da geçilmiyor.askerlik hikayeleri gibi hac hikayeleride kolay bitmez.arkası yarın biçiminde dinlesen daha iyi olacak.e artık bir cevap verirsin herhalde ahaliye
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selamlar

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Şub 09, 2006 8:46 am

Sayın Şenol bey geçmi haber aldın yoksa ağir ağirmi geleyim dedun.
Bulup gelebilduğun içun teprik ederim. hoş geldin.
Bu sitede doktor diye geçinen sahsiyet var belki anlamışsın kim olduğunu ,seni feğmenosdan silduk diye bir kelime kuullandı ,siteyi dara öyle hiç birşey bulamazsın, öylebirşey söyleyeceğimide sen bilirsin
söylemem, o şahsiyet doktorluğunun yanina fesatluğida ekledi,birtek fesatluği yokdi , bilduğum kadariyle onida oğrendi.PROVOKASYONLARA GELMA SEN AKİLLİ ADAMSUN.
Şenolcuğum yeni yılınızı kutlar nice yıllara sağlık mutlulularla girmenizi temenni ederim.çocukların gözlerinden öperim. selamlar.

Yeni yılın nasil istersen oyle olsun, ben karişmam.en kısa zamanda görüşsek iyi olur. selamlar.

Şenolcuğum merhaba ,nasılsın, hasretluk bittimi ,yenge geldimi ,ne edersun .Birdahaki sefere sen bırak onida git haca ,baksun hasretluk nasildur.Çocuklar nasıl ,çock bakmak zormi oldi.selamlar allah tezden kavuştursun, sanada nasip etsun, çocukların gözlerinden öperim selamlar.

Şenolcuğum rahata kavuşmişsun ,gözünaydin haci kocasida olmişsun, sen haca gitmesenda olur yengeyi tavaf et tamam ,şeytani taşlamana gerek yok ,havaya yedi tane taş at tamam ,ama dikkat et senun kafana gelmesunler, tamam senda oldun haci,esselamunaleykum.
selamlar

Şenol uşaklar doğri deyu hiç cevap yazmayusun ,anladuk ha.Hala yengeyi tavaf eteyusun,senun hacun daha bitmez.inşaallah birgün birşeyler yazarsun buralara,bak Kayhan deyu bizda haca göndereceğuk yengeleri ona zemzem bile yok deyu ,boyle giderse su bilezor içersun. selamlar.

Hele şükür çikdun meydana ,haboyle arasira çik meydanada biraz uşaklar ile özlem gider, ben çok özleduğum içun sizleri hergün buralardayum,yani sitede ha.Yazlari geldunuzmi çok gezmek isteyuruk ama karilari ya anabobalarina yada birine verunda oyle gelun .Bak ilkay geçen yaz anasinun yanina yolladi kariyi .Siz karilarile geldunuzmi ne buluşuyuruk neda gezebiluyuruk,sizun karilardan izin almanuz, askeriyede izinlerun kaldurilduği zaman izin almak nasil mümkün değilse,sizun işda ayni, benum içun fark etmez ,her tarafa giderum, karidan izin almak gibi derdumda yok, başka yere teslim etmeyeda gerek yok .Ben her zaman burdayum ,ben hanci siz yolci ,gelun gezerukda yatarukda ,yeterki özgür olarak gelun,ama mutlaka gelun. özlem ve sevgilerimle,

Selamlar dostum,arasıra bir selam kelam verde muhabbetin artsın,yoksa çok iş meşkuliyetin var,çokmu koşturuyosun,hele şimdi yengede geldi artık ev işlerinden biraz hafiflemişsin. Sağlıklı ,muhabbetli güzel günler dileğimle ,çok çok selam sevgiler.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mahmut KÖSEOĞLU

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Şub 09, 2006 3:45 pm

Merhaba nevar yok nasılsının inşahllah iyisinizdir. Artık yazılarını bekliyorum izinden döndüm. Yenge hac dan gönmüştür inşallah Allah kabul etsin
selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Çrş Şub 15, 2006 9:52 am

Siteye niye üye oldun.Ne selam verursun ne fikir belirtirsun.Biraz sosyalleşte varlığın ortaya çıksun.Selamlar
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Şub 19, 2006 1:28 pm

Hayırsız yazmayacaktında neden üye olup adını forumda açtın. İnsan bir selam verir Allahın selamınıdamı esıkiyorsun

Yöneticiler bu hayırsızın üyeliğini silermisiniz?
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Sal Şub 21, 2006 11:49 am

Sayın dostum dünya malina bu kadar tamah etma ,yorma kenduni bu kadar ,biraz dostlarun ile ,arkadaşlarun ile selamlaş,haberleş tamam yardimlaşmana ,insanluğuna deyeceğum yok ,ama bu kadar yorma kenduni.Benum fukaraluği bi kovarsem senun kapiya düşerse demek daha dünyada göremezuk seni.Benum kapidan hiç gitmeye niyedi yok ama,olsun sen geneda kolla genduni,sana uğramasini hiç istememda, yoli şaşurur, başka kapiya gideçek yerde gelur sana. ÇOCUKLARUN GÖZLERİNDEN ÖPERUM ,KENDUNE İYİ BAK SELAMLAR. Tezden görüşmek üzere.Selamlar,
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Cum Mar 10, 2006 11:07 am

HACİ YENGENUN BEYNEMAZ KOCASİ NERELERDESUN.
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Mar 20, 2006 9:46 am

Sen varsınya hani arayacaktın. gözüme görünma
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cum Nis 14, 2006 4:12 pm

Ey ne mutli sana dünyadan haberun yok ,belkida evunde televizyonda yasaklandi sana.Olur yenge haca gittukden sora artuk bütün her yayın aracı yasaklandi sana.Ğicika şeyler çıkayur oralara ,olur yasaklar sana ne olaçak kenduni vermişsun belkida ahiret işlerine.
İnşaaallah çok yakın zamanda ama sanal , ama kanal bir türli muşerref oluruk .selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Yılmaz Güvercin » Cmt Haz 10, 2006 11:51 pm

OLA İLKAYLA ADEMİ KÖPRÜDE BIRAKTINYA ,GECE BOYU ARKANDAN ATTILAR.HABERİN OLA.
Yılmaz Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir