gönderen Hüseyin Serencam » Cum Oca 20, 2006 7:45 pm
Baba tarafından SİÇAN, Ana tarafından SEREĞMEN'lerdenim... Ama ben anne tarafını tercih ediyorum (paranun gözü kör olsun)
Çaykara Sağlık Ocağında doğdum ve ne yazık ki bir daha oradan çıkamadım (Malum Çaykara'nın en yaramaz ve uslanmaz uşağı bendim)... Çıksam da ya Numune acile ya da Kemik Hastalıkları hastanesine sevk edildim... Bu gidiş gelişler esnasında ilk okulu Çaykara'da, orta okulu ve liseyi Trabzon Anadolu Lisesi'nde tamamladım. ÖSS sınavında yaptığım kaydırma sonucu KTÜ Kimyayı kazanmışım ve üniversitenin EBA kampüsünde bulunan Dilay Medresesinde de bitirmişim.
Şu an nedendir bilmem aynı üniversitede master yapıyorum. İstanbul'da çıkan Yenigün Gazetesi'nde araştırmacı-yazarlık ve Türkiye Gençlik Konseyi'nin Trabzon Temsilciliği gibi dünya işleriyle meşgul olsam da, aklım hep Silandoz Camii'ndeki bir sonraki bayram namazında...
Şahinkaya Köyü'nün ilk mahallesinin en başındaki evde ikamet etmekteyim. Yani konum itibariyle Şur'un ya başını ya da .... kumanda eden kişi benim..
En son
Hüseyin Serencam tarafından Cum Oca 20, 2006 9:13 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.