"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Yaz ayları gelince, trafik çok yoğunlaşır, Çok süratli gidenler, kazalara bulaşır, Yola çıkanlar elbet, giderken helallaşır, Kazasız ve belasız, sağlıklı yaşayalım !!..
Eline geçti fırsat aman elden kaçırma, Şurlu olmak güzeldir yönlerini şaşırma, Altuncu sabırlıdır ne olursun taşırma, Emekli günlerini huzurlu yaşayalım.
Sevgili Adnan Hoca biz bize yetiyoruz, Her hafta bu sayfada stresi atıyoruz, Uyku geldiği halde geç vakit yatıyoruz, Her zaman söylüyorum sevgiyi yaşayalım.
Derim gülerim ama kimse bilmez halimi, Dostlarım hiç sormuyor halimi ahvalimi, Şurlular karşısında yapmalıyım talimi, Dostların sayesinde efkârı yaşayalım.
Emmi oğlu Muhammet, geç gelir oldu eve; Sırrını biliyorum, söylemem el aleme, Bana itimat eyle, etmem pireyi deve; Gerçekler sıktı ise hayalde yaşayalım.
Buraya gelen dostlar görevini yapmıştır, Dostlarının gönlüne imzasını atmıştır Bir de neşelerine katla neşe katmıştır, Dostların sayesinde neşeli yaşayalım.