"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Saatçı ile Muhtar sanmıyorum yattiler, İkiside muhakkak şehitlere gittiler, Korkarım ki orada hiç habersiz yittiler, Altuncu Pazar günü deniz yoluyle gider.
Gölcük yerine herhal Yalova var sırada, Köroğlunun Ayvazı onbeş gündür orada, Bugün denizde idim Pazar günü karada, Nasip olursa o gün deniz yoluyle gider.
Kamil fazla büyütme şu Kuşmer'i kafanda Evin dimdik ayakta sığır yoktu tufanda Ne yeşil otlar vardır şimdi orda turfanda "BÖYLE BİR SEVDA OLMAZ,BAŞIMDA TÜTER GİDER"
Adnan Hocanın evi sayfaya konulmuştur, Sanırım etekleri şimdiden tutuşmuştur, İstanbul sokakları sanırım kokuşmuştur, Zor bekliyor tatili uçakla uçar gider.
Her şehir gibi ORDU elbetteki değişti, Senin bahsettiğin zaman otuz seneyi geçti, Yeşilliği kestiler millet binayı seçti Bu betonlaşmanın sonu bilmem nereye gider...?
Ben size ne diyeyim ey bahçe duvarları Güneş vurdu eritti erkenden hep karları Teşekkürler Kösoğlu gördüm o kapıları Bu moral bir iki ay idare eder gider
Yarın benim son günüm öbür gün boş değilim, Memlekete gitmeğe herkeste var eğilim, Herşeyi bilmek için insana lazım ilim, Betonlaşmanın sonu kuru diyara gider.