"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Meltem NACAR çok güzel yazdıkların manalı Hersatırı bir derstir düşünüp anlamalı Ötesine gerek yok her hecesi anlamlı... İçine huzur dolsun arayıp soranların...!
KÖR TOPAL OLMAMALI BİZİM GİDİŞATIMIZ NERDE VERİLEN SÖZLER DAİM OLSUN AHTIMIZ PES ETMEK YOK ÜMİTLE SAĞLAMLAŞIR TAHTIMIZ ELLERİ DERT GÖRMESİN ARAYIP SORANLARIN
Elazığ ile Ordu dörtlükleri gönderdi, Bendeki sıkıntıyı şükür olsun dindirdi, Bazı dostlarım bana bazı şeyler bildirdi, Kimse sormuyor bana varmıdır soranların.
Okudum sayfaları baktım var mı şikayet Ufak bir taş kondurdu kadim dostum nihayet Günü gününe uymaz yok böyle bir vilayet Hesabını vermek zor "ayağı" soranların...
GÖRDÜM ADNAN HOCAMI VE DE COŞKUN ŞAHİNİ ÇERKEZKÖYDEN SÜTDAYIM ÖZ OLAN GELSE HANİ KAMİL,MUZAFFER AMCA ELAZIĞDAN BİR FANİ EY SİTE GÖZÜN AYDIN ÇOĞALDI SORANLARIN
Ayak kol rahat olsun dostluklar ise daim, Biz burada bekleriz dostlarıma sevdayım, Arada da yaparız gelenlere biz sayım, Bahtları açık olsun arayıp soranların.
Herkese hayırlı geceler. Geç katıldım ama nedense unuttum bu geceki paragafı. Zihnimizde başka meşguliyetler olunca bazı şeyler unutuluyormuş. Neyseki son anda hatırladık yok yazılmayacağız inşaallah::))