AYHAN KAZANCI

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

tribemeno

Mesajgönderen Misafir » Cum Oca 20, 2006 10:31 pm

selam seğtekar, kalubunun adamı deyilsun, vefasuz adam, ne hoş siteye girdun, neyse nasıl olsa tanimayacasun gene onun içun fazla yazmaya gerek yok . ne halun varsa gör, zurduhlidaki bahçe açma günlerinida onuttun tabi, milleti helak ettun verduğun kararlar ile göya hakim idun, neyse cevap yazarsan yazarum sana Allaha emanet ol
Misafir

Mesajgönderen Ahmet Mavro Uysal » Cum Oca 20, 2006 11:29 pm

KARGANIN CECUKLERINDEN SES CIKMAYA BASLADI GERCI ORHANLA DURSUNLA GORUSURUZDE AYHANI NERDEYSE UNUTTUKDU NEYSE ARAMIZA HOSGELGIN KARDESIM
Kullanıcı avatarı
Ahmet Mavro Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: AYHAN KAZANCI

Mesajgönderen Ahmet Ayal » Cmt Oca 21, 2006 8:15 am

sağolasın ayhan abi ben trabzonda hastanede çalişıyorum sen ne yaparsın memlekete arada uğrayında ekrebaluk bağlarını muğkemleştirelum hakan ayan kukul değil hilminin muhammettir kendine iyi bak herkese selam (haci askerluğu nerde yaptun haburada haburada)
Ahmet Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Cmt Oca 21, 2006 9:28 am

ola hısım nbr
nerelerdesun be hayde al kamyoni yaylaya gidelum ne dersun :D :D :D
işler umarım iyidir ist a gelmiyormusun eğer gelipte aramazsan ayıp edersin ha ayrıca herkese slm söyle sağlıcakla kal
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Misafir » Pzr Oca 22, 2006 1:05 pm

tanıyamadım ama hoş bulduk saygı sevgi bizden
Misafir

slm

Mesajgönderen Murat Ataman » Pzr Oca 22, 2006 2:07 pm

belki tanımaz sın unutulmuş olabiliriz hular murat... ayahan ağabi siteye hoşgeldin diyelim önce nevarne yok ağabi adada işler nasıl ken dine iyi bak ....
Kullanıcı avatarı
Murat Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Pzr Oca 22, 2006 5:13 pm

slm ayhan

ta kendisiyim . e hayat insanı nasıl da değiştiriyor. sende çok değişmişsin.. yayladaki çocukluk günlerimiz aklıma geliyor da...
çok uzun zaman oldu görüşmeyeli. bir ara memlekete bekleriz

sevgilerimle
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

mrb

Mesajgönderen Mehmet Akif Kazancı » Pzt Oca 23, 2006 1:52 pm

mrb ben ibrahim kazancının ogluyum sizi tanıdıgımna sevindim sizin gibi büyüklerimizi tanımak bi şereftir benim icin
Mehmet Akif Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Mutlu Kazancı » Sal Oca 24, 2006 7:02 am

ağabi babam şu an trabzonda köyde iyidir ALLAH'a şükürler olsun biraz grip oldi ama yinede iyidur.
Murat Mutlu Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Mutlu Kazancı » Sal Oca 24, 2006 7:02 am

sen ne yaparsun nerelerdesun ?
Murat Mutlu Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Sal Oca 24, 2006 4:31 pm

Ayhan siteye hoş geldun.Gökçeadaya gidiş o gidiş.İnsan baba memleketine uğramazmı.Bizum ibrahime selam söyle.Siteye üye olsun.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Misafir » Çrş Oca 25, 2006 8:30 am

slm ben uğur
Misafir

Mesajgönderen Misafir » Pzt Oca 30, 2006 7:15 am

selam noel baba, milletten zorla alduğun yılbaşı paraları ile ne sigaralar içtun. bizida ortak ettun işune, para vermeyene yapışturdun ucu iğneli değneği, millete yapturdun zorla baklavalar, verduğun kararlar ile kaç ocağı sondurdun. rahmetli ziya dedekadan bile para aldunya helal solsun sana. ey gidi günler ha.. şimdi kariplandun tabi o günleri ama feydasi yok. resmuni gordum eğtiyrladun oldun omo kafeka. ne yapalum senda beni gorsen tanımasun.. kendune eyi bak soğma millete,
Misafir

Re: AYHAN KAZANCI

Mesajgönderen Raşit Fuzoğlu » Sal Oca 31, 2006 1:18 am

BU SİTEDE SENİN GİBİ KARİZMATİK BİR RESMİ OLAN BAŞKA BİRİ VARMİ AGABE YAU
SEN BAŞKASUN BAŞKA :D
Kullanıcı avatarı
Raşit Fuzoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Misafir » Çrş Şub 01, 2006 6:26 am

selam by ayhan kazancı namı diğer karğanın dölü, ne var ne yok nasısun , hiç cevap yazmayusun, vicdanun rahatmi, hakim diye millete yapturdukleruni hiç düşündunmi, millete ceza verurken yaptuğun haksuzluklar vicdanuni sizladuyumi,,tabi vicdan mekanizman hala çalışıyorsa, senun gibi dost var iken insanun düşmana ihtiyacı yok. o çarşu taraftaki odanun dili osada konuşsa , orada yaptuğun hillelukler, elmaları eksuk tartmalar, haa. bu arada hayatumda senun kada vefasuzini görmedum desem yeridur.. vefa kelimesi sana göre sadece türk dil kurumunun cıkarduği sözlükte var herhal, ...bu arada resmun don vurmiş lahana görüntüsü veriyor. neyse ismun reşit sende sen işit. oldi bizum durum gene biz yazayuruk sen bakayusun.. inşallah cecuklerun sana benzemez ,,dünya senun gibi bir kameti bala-yi daha taşımaz, yer arşa gelur sonra. ne demişler kaznacandiko insan=hayınıko insan . sonay ne yabayu o sülalede insanluk emaresi bi tek o taşıyu. şimdiluk bu kadar o stamniyi çalışturda beni hatırla , kendune eyi bak demeyeceğum olmayacak duaya amin dememek lazım.
Misafir

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir