Cumleten herkese selamlar, oncelikle kendimi tanitiyim, ben FRANSA'dan Turan UYSAL (Vedat ve Melahat UYSAL'in en buyuk ogullariyim ----> onlari benden iyi tanirsiniz), 25 Haziran 1988'de Kusmer Yaylasinda dogdum ama cocuklugum hep buralarda gecti, lise sonda muhendislik bolumunde okuyorum ve bu sene sinavlara hazirlaniyorum... Sizlere ne yalan soyliyim Suur'li olmama ragmen KOY'de kalmaya hic sevmem, yayla'yi tercih ederim neden diye sorarsaniz, kucuklugum'de koyun havasi yuzunden baya saglik sorunlari yasadim, ondan beri orda kalmaktan azcikda olsa nefret ediyorum, ben aslinda bu siteyi kurulusundan beri taniyorum ama uye olmak istemedim cunku ilk baslarda benim yasitimda ve tanidigim kimse olmadigi icin, kendimi yabanci hissetmekten korktum, ama simdi bakiyorum'da tanidigim cogu insanlar burda, ve simdi hicbisey'den korkmayarak , kendime uye'lerden sayiyorum... umarim yanlis anlasilmaz... SEVGILER ve SAYGILAR...
Ha bide unutmadan gurbet acisi cekenler icin sizlere kucuk bir siir sunmak istiyorum :
Gurbet o kadar aci
Ki ne varsa içimde
Hepsi bana yabanci,
Hepsi baska biçimde.
Eriyorum gitgide;
Elveda her ümide.
Gurbet benligimi de
Bitirmis bir içimde.
Ne arzum, ne emelim...
Yaralanmis bir elim
Ben gurbette degilim,
Gurbet benim içimde.