"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Sevgili Mahmut bize gösterdi Hadilari, Çağıralım buraya o eski Kadıları, Ben de ağırlıyorum oğul ve torunları, Çoktan geldi Müfettiş dörtlükleri nerede.
Şimdi de bakıyorum uzaktan Kamalıya, İhtiyacımız vardır her an için sağlığa, Protesto edip gitti sağolsun İhsan ağa, Kırıkhandan yazmıştı Saatçımız nerede.
Çok düşündüm yazarken,nasıl güzel mi ayak? Bu akşam da geç geldim elimde olmayarak Kadim dostum ayrıldı buradan ağlayarak Sporu sevmez ama anlayışı nerede
Eski gömlek giyenler, iktidara gelseler; Olan biten her şeyi temelinden silseler; Amaçlarına varıp, kahkaha ile gülseler; Yine de dert yanarlar kısmetimiz nerede?
Öyle böyle yok oldu köylerdeki şenlikler Her şeyi altüst etti şehirde yenilikler Yakalara takılan yüzlükler ellilikler Eskiden yoktu ama ,horon seyir nerede
Hoş geldin Müfettişim şimdi daha mutluyum, Her şey güzel olacak inanın umutluyum, Şükür olsun Allah’a ben doğuştan Şurluyum, Ordudan ses gelmedi Kamil Şahin nerede.