"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
İnsan bazen neşeli bazen hüzünlü olur, Dost eli uzanırsa o hüzün de kaybolur, İyilik yapan kişi mutlak iyilik bulur, Dostların buluşması ben hep onu özlerim.
Muhabbet güzel ama kısa ve de geçici Zaman ilerledikçe insan daha seçici Coşkun nasip olursa bu diyardan göçücü Adnan hocam çok haklı ben eskiyi özlerim...
Unutulur dostluklar, olursa sohbet eksik, Sevelim, sevilelim, iyi değil senlik benlik, Saygı sevgi düzünde buluşsun küçük büyük, El birliği yapmayı, inanın çok özlerim.
"Göçücü" meselesi aslı ile benzeşir Tebdili mekan güzel bunu herkes söyleşir Yaş kaç olursa olsun birbirini bekleşir Diyorum ya sizlere ben eskiyi özlerim...
Seçici olmak gerek, yeğenim Coşkun haklı, Özelin en özeli, gönül köşkünde saklı, Çok şey geçer başından olur isen meraklı, Çocukluk yıllarımı, gençliğimi özlerim.
Mesele anlaşıldı Ankara dar geliyor, Nasip olan mekânlar isteyeni bekliyor, Vücutta bazı yerler zaman zaman tekliyor, Sağlık ve mutluluğu ben her zaman özlerim.