"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Vakit çok geçmiş değil, görünmüyor kimseler, Arkadaşlar gelirdi, PARAGAF var bilseler, Devam ederdik böyle, tüm yazanlar gelseler, Bu akşam böyle gitsin, site dinlenmiş olsun !!..
Paragafi braktiler dörtyüz sekiz evlere Sakın mızrak vurmayın ayrı ayrı tellere Nazar değmesin bize brakın gitsin yellere Katılım çok olursa derim göz aydın olsun.
Şimdi ne yapmak lazım yapılsın ihtiyarlık Şükredelim her zaman sağlık en büyük varlık Bazıları illa da takmak ister nazarlık Bu düzenun ayarı acaba nasıl olsun
Yabancı oyuncular, kimi temsil ediyor ? Parası çok takımlar, as oyuncu alıyor, Zayıf takımlar ise, oyuncusuz kalıyor, Para oynayacak sa, maç değil kumar olsun !!..
Ahmet abi nasılsın ne var ne yok oradan. Saatçı getirmiştir size selamlar Şur'dan. Muzaffer bey nerdedir ses gelmedi bir yandan. Katılımı artırıp muhabbet tatlı olsun.
Bazen gelmesi kolay gitmesi zor oluyor Hasretim büyüdükçe içimde kor oluyor İki yıldır bu garip nadiren soruluyor Minnettarım onlara soranlarım sağ olsun
Ayaz - Uygun ve Şahin, foto Köseoğlu var, Birer birer sunuyor, çok güzel fotoğraflar, Üstünbaş diyor size, tam hayırlı akşamlar, Okuyup yazanlara, çokça selamlar olsun !!..
Yukarıda yazmıştum şükür gittim ve döndüm Çok değerli dostları ayrı kentlerde gördüm Henüz tekmil vermedim Ahmet beye ki döndüm Yaramaz yok orada gözünüz aydın olsun.
Selam gelip gidene arayana sorana Gurbet nasıl bir şeydir sakın sormayın bana Paratikoz Silantoz,yolum düşmez Kabana Dönerim o yerlere yeterki sağlık olsun