"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Geçen hafta söyledun gelur iki enişte Hesaba alınmayan söyle hangi enişte Bilduğum vardur bizde sağlama üç enişte Bilmem nasıl bu halde sonuca varacağız.
Mahmut'un hastası var,Rabbim şifalar versin Buluşalım mı o gün sayın hocam ne dersin? Forumun üç mahkümü postu nereye sersin Belirlenen mekana mecburen varacağız.
Bakıyorum dostlarım her hafta davet ister, Ben de derim onlara ne olur mertlik göster, Burada işler kolay dökülmez burada ter, Biz dostlar sayesinde sonuca varacağız.
Merak eyleme kızım yengen demledi çayı Bakayur ne yazayur yeğeni ile dayı Muzaffer da maşallah yetişturdi duayı Samsun dan Çaykara ya konvoyla varacağız.
Mahmut şifalar versin hastalara yaratan Herkesin bir derdi var bakar isek sıradan Dualar yükseliyor Arafat tan Hira dan Sabırla mutluluğa inşallah varacağız.
Ben derim Pazartesi hele olsun bakalım, Bir karara vararak yere kilim atalım, Bu taraf uygun dersem belki hata yaparım, Biz bize konuşarak karara varacağız.
Epeyidir dillerde bu düğün meselesi Kim olacak kimlerin talihli eniştesi Allah hayırlı yapsın olmasın endişesi Ümmetin çokluğuyla "RESUL'e" varacağız...