"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
BİZİM KÖYÜN KIZLARI HAMSİYİ AYIKLASIN MELTEM ÇIRAKLAR NERDE DESİN DE SAYIKLASIN COŞKUN AĞBİ KENARDA SESSİZCE UYUKLASIN UYANDIĞI BİR GÜNE DENK GELE BULUŞMAMIZ...
Mudanyadan aramızda olan sevgili dayıoğlu Hikmet ,hoş geldin. Nasılsınız oralarda ? Dayım nasıl ? Tefikina nasıl ? Diğer efrat nasıl ? Herkese bol bol selam ve sevgilerimi ilet.
Saatçı kayıp olma bir haber ver giderken Ben de ayrılacağım buradan erken erken Muzaffer nasıl kızar ben bunları söylerken Sağlık olsun daha çok olacak buluşmamız
Haburası şenlendi bana kalmadı hacet Gideyim başka yere biraz da yapayım chat Görmeyesunuz diye araya koydum bir set Daha eyi olacak dönünce buluşmamız
Ne yazık iyi değil anlatımım bu ara, Hatırımdan hiç çıkmaz o an içimde yara, Her taraf ışık iken o balkon yazık kara, Bir tesadüf sonucu olmuştu buluşmamız.
Ey gidi uşaklar az önce bi tekme vurdi atti beni dışarı,habu anter mi anternet mi ne deyusenuz.
Girene kadar canum çıktı. Yok yenile yok geri al. Anlayacağunuz beyuk mücadele veruyirum
Allah hebumuze kolayluk versun
Sevgili Dustum Adnan hani bir söz vardı Pazara kadar deyil mezara kadar. Ben da Muzaffer e söz vermiştum belki ayun yedisine kadar habu netun başında olacağum. Haberun olsun.