"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Kimi oyun başında kimi aklı başında, Kiminin karnı açtır aklı elbet aşında, Bizlere yaklaşmıyor o gencecik yaşında, Yaş farkı gözetmeden olmalı buluşmamız.
Nerdeydim neredeydim ne deyip ne yazdınız Biraz geciktiğimi gençliğime saydınız Benim gibi acemi burada olsaydınız Yarına zor olurdu şimdiki buluşmamız
Nihayet çıktı geldi gece yarısı ağa, Göndersem birkaç genci çıkarsalarda dağa, Hamsiler kurumuştur muhtaçlar şu an yağa, Mutluluklar içinde olmalı buluşmamız.
Teşekkürler Muzaffer başladun döktürmeğe Alfabeden harfleri peş peşe söktürmeğe Kimsenin hakkı yoktur bizlere çekturmeğe Az olsun bizim olsun burada buluşmamız.
Geldi Şur eniştesi selam verdi Tuzladan, Her gün bu sitedeydi kızımızı almadan, Hesap çok hafif olsun derinlere dalmadan, Burda devam ediyor görmüşsün buluşmamız.
Amanos dağlarında vardır karın beyazı Selamla karşılarım dostum Adnan Ayaz ı Gecenin geç vaktinde alalım ele sazı Bundan sonra zevk verir her halde buluşmamız.
muzaffer ağabi iskenderun da yaramaz bir şey yok her şey yolunda uzun zaman ayrılık oldu bunun özlemi var bundan sonra beraber oluruz fırsat oldukça yeni paragrafımıza hayırlı olur inş. büyüklerime buradan selam olsun tekrar iyi akşamlar.
Adnan Hoca bilirim gece kuşusun artık, Eğer uykun gelmişse göndereyimmi yastık, Az önce pencereme hayalin vurdu bir tık, İstersen uzun zaman sürsünmü buluşmamız.
gökceadadan hayırlı geceler yenı geldım aşırı fırtına yağış gemıler ıptal adayı besleyen enerjı hattı denız altında koptu yerıde bellı değil bütün ada karanlıkta jeneratör ıle katılıyorum