"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Belgesiz olmak zordur cevap veremiyorum, Bir sorun olduğunda onu çözemiyorum, Bu işten anlayanı burda göremiyorum, Bu şartlarda dostlarım zor olur buluşmamız.
Paragaf'n ateşi bu gün pek erken yandı Vakit erkendende akşamlara dayandı Benide sayarsanız beşi etti garanti Sohbetin bu yerinde gelinde buluşalım...!
Beş nedir anlamadım sen ile yedi oldu, Geçen hafta mevcudu aha şimdiden doldu, İçimdeki heyecan şu sıralar kayboldu, Bazen böyle oluyor sitede buluşmamız.
Bir sene oldu sizle görüşmeyeli burdan Bugün bir delikanlı katılacak mı Şurdan Köylerde hava nasıl haber varmıdır kardan Sizlerin gayretiyle güzeldir buluşmamız...
Bak katılım artıyor, sayı bulmuştur onu, Merak etme ALTUNCU, iyi gelecek sonu, Bizler takip ederiz, sen belli et bir konu, Böylece devam etsin, burada buluşmamız !!..
Şu an sekiz kişiyiz on kişi olamadık, Konu temizlik olsun onu konuşamadık, Yeni sayfa açmıştım kimseyi bulamadık, Samimi duygularla hep olsun buluşmamız.
Beklenenler henüz yok, nedendir bilmiyorum, Müfettişi aradım, sitede görmüyorum, Az sonra gelecekler, yürekten bekliyorum, Çok iştirak olmalı, ilk hafta buluşmamız !!..
Vakit daha çok erken geç vakit gelen olur, O zaman bazı dostlar uyku gelir kaybolur, Misafirler çok fazla girecek yolu bulur, Misafir ve mukimler tam olsun buluşmamız.
Temizlik konusunu, hep gündemde tutalım, Ne olur arkadaşlar, toplum temiz olalım, Temizlik hususunda, takdirname alalım, Böyle güzel konuyla, çok olsun buluşmamız !!..
Bir göründü de gitti, öğretmen Adnan Ayaz, Sayfalar çoğalıyor, haydi gel de sende yaz, Hatıralar yazılsın, her biri kardan beyaz, Yeni sene için de, bakın ilk buluşmamız !!..
Haydi Muhammet ŞAHİN, şenlendir buraları, Sayfa üç başlamıştır, kaybetme sıraları, Merak edip te sonra, bağlama karaları, Çok heyecanlı olsun, burada buluşmamız !!..