"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Coşkun'um geçmiş olsun afiyetler dilerim Hastalar tez zamanda şifa bulsun isterim Orada soranlara çok çok selam ederim Dertten kederden uzak olalım da gülelim.
Mahmut geriye döndü fener mağlup olunca, Altuncu çok sevindi bu haberi duyunca, Burada yazışalım bütün gece boyunca, Adnan uçak kaçırsın biz habere gülelim.
Coşkuna geçmiş olsun sanırım söylemiştim, Hastanın durumunu kendinden dinlemiştim, Allahtan şifa diye duayla dilemiştim, Hastalar ortadayken bizler nasıl gülelim.
Dediler bu gün Sivas Soydi durdi feneri İlk önce Mahmut verdi bu hayırlı haberi Hatırına Ben yarun yeyeceğum döneri Gelin şimdi birlikte bu habere gülelim.
Bir bakayım o zaman fenerin sönüşüne, Biz bekleriz her zaman fırtına dönüşüne, Kim sevinmez söyleyin fenerin düşüşüne, Onlar mağlup oldukça biz zevk ile gülelim.
Kamil derneği sorar Coşkun bana sorguda Herkesi kastetmedim mana vardır vurguda Hiç taş olmaz der misin baldo pirinç bulgurda Yaramaz olanlara hayret edip gülelim