KAYHAN DURGUN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Pzt Ara 26, 2005 12:03 am

...
Kesilmiş bir kol gibi
omuz başımızdaydı boşluğun...
...

Hoş geldin Ağabey

Bir numero küçüğün olan zat-ı muhterem de teşrif ederler mi acep?

Kayhan merhaba tekrar, 1 haftadır burnumun kenarında çıkan 2. bir burunla mücadele etmekteyim, işe gitmediğim gibi fırsattan istifade evde de yatıp duruyorum. Umarım iyisiniz. Eşine çok selamlar, oğlunu öpüyorum. Teknoloji engelli kardeş Dr'a da selamlar elbette.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

tanisma

Mesajgönderen Gürsel Aydinli » Pzt Ara 26, 2005 6:20 pm

merhaba,
Aslinda hep sasurmisum senun burda olmayisuna. Cünkü köyi senun kadar seven yoktur bu sitede (benden baska) sanirim.Email adresini cok aradum ama bulamadum ( karima sorabilursun).Artik görüsürüz Yigitim gözlerinden öpüyor,sana ve dilege en icten sevgiler,öptüm.Iyiki geldin.

merhaba sayin kardesim,
Dogrudur gelip döndüm.Karahaber nekadarda tez yayilmis yahu.Geldim ama umutla keske gelmeseydim.Geldigimden de bir sey anlamadim.Altuncinaya sor o söyler sana.Email adresini yazsana bana.Benimki

haviz merhaba,
sade anam degil,ablamda kabak sampiyoni oldi.Herhalde bu haberi kacurdun.Burnum zaten beyuk idi.Bu olaydan sonra birazdaha da beyudi ama seni tanimayacak kadar da degil ha.Simdi email yazayurum sana.selam
Kullanıcı avatarı
Gürsel Aydinli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Ara 27, 2005 1:49 pm

Merhaba Dr. Kayhan Selamlar Yazdığın bazı yazıları okudum. Cevap vermek istedim.
Finoğolina yazdığın doğru fakat rahmetli son zamanlarında tırmıklayamıyordu. Kaynım Aydın Deliömeroğlu baktı icyağı orda bir fiyat Gağuşta daha fazla fiyat. Rahmetli Fınoğlindan alır Gağuşa satardı.
İkinci bir konu Sedat (Halit) Altuncuya yazıyorsun "Yaş ortalamasını artırdığızın farkında mısınız?" Bu söz benide etkiliyor. ben ve benden büyükler siteye girmiyelimmi? Ama sizde nekar (küçük) gencsiniz? birazdaha küçül .........
Neyse siz yinede bu şekil arkadaşlara takılın. Gördüğümüzde hem eski günler aklama geliyor.hemde gülüyorum.
Herşey gönlünce olsun. Hayatında başarılar dilerim. hoşçakal, selamlar

Merhaba Kayhan bey, Fotoğraf eski değil fakat saçlar beyazladı.
Van'ın ne nimeti varki faydalanalım. Gerci ben Bayçesaray İlçesindeyim burası başka bir dünya.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet İlhan Ağaoğlu » Çrş Ara 28, 2005 11:53 pm

Merhaba Kayhan,
Beni hatirladin mi bilmem ama siteye hos geldin.

Sagolasin, ben iyiyim.
Ankara'da nerde calisiyorsun?

Vallahi cok güzel. Anlasilan Ankara'ya yerlestin.
Hakan!!! , hangi Hakan bu?
Kullanıcı avatarı
Mehmet İlhan Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Cmt Ara 31, 2005 11:22 pm

Ağabey doğuştan cennetluk olduğumuz içun bize şığ gerekmez. Ama illada ararsan her birimiz şığ olacak kapasitedeyiz evvelallah.

Ağabi Zeki ağabe da şığımız olabilir sorun yok. Ama niye Zeki ağabe?
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Hasan Sever » Pzr Oca 01, 2006 11:58 am

benim çok işim var ama gelişmekte de her zaman en öndeyiz. kesemerler mahnidalar gibi statik değil.şurlıların arasına hoş geldin.

mahnidalardan birisi ramazanda hocalik yapmaya gidiyor.görüntüsü pek hocaya uymadigi için köylüler onu sinava çekmis:

"hoca,islamin sartlari kaçtir"diye sormuslar
cevap vermis:
"anam avradim olsun ilk defa siz deyisunuz ben de duyayrum" :D
Kullanıcı avatarı
Hasan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Prş Oca 05, 2006 9:51 pm

Abi, Moskovadan hayranlarımın ısrarını kırmamaya çalıştım. Ha bu arada baktım ki dediğiniz gibi her yönden bi başka görünüyorum. İstifade edilsin dedim. İmkanım çerçevesinde imkanlarımı insanlardan esirgememeye çalışırım. Yine öyle yapmaya çalıştım... Bu gayretim esnasında şunu da gördüğümü itiraf etmeliyim:Saçımın dökülmüş olması yakışıklılığımdan hayli şeyler götürmüş bulunuyor. Kompleks boyutunda etki yapmasa da insanlara sunabilecek olduğum eserin eksik kaldığı düşüncesi beni ziyadesiyle üzüyor. Tabi benim örneği daha güzel sunma gayretim bazılarınca yanlış anlaşılabilmektedir. Bunu önlemem, ancak sizlerin benim saçlı halimi hayal edebilme gücünüzle doğru orantılıdır. Beni hayal edebildiğiniz ölçüde daha iyi anlayabileceksiniz. Bi çok alanda...

Abi ,sevgi,selam ve dualarımla..
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ömer Sever » Cmt Oca 07, 2006 11:38 pm

bayramin kutlu olsun!!! buarada
karnemde zayif yok babam mi söledi yaw !!!! ama eski notlarim daha iyiydi. nese babamin numarasini en kisa zamanda vercem merak etmeyin buarada sizinde bayraminiz kutlu olsun.
Kullanıcı avatarı
Ömer Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen vahap sever » Pzr Oca 08, 2006 8:13 pm

Kayhan, Ömer'e ne gaz verip duruyorsun amcasına benzese sazan gibi atlamazdı, herhalde babasına çekti.
vahap sever

Mesajgönderen Hasan Sever » Pzt Oca 09, 2006 11:26 am

koskoca mahnidalarda teknolojiye yatkın bir kayhan çıktı vahap bırakta oyalansin garibim.

Adam olamadın gitti hala benım Rüstem amcama lahana yediriyorsun.Onları MC Donalds a götürsene.

KAYHAN içyağı kokusu konusunda haklısın ama bilmiyormusun o bizim milli yemek kokumuzdur.onun için bu işten pek kurtulamiyacaksın.Ama şu kadar bir iyilik yapa bilirim ,asil bir yukarı şurlu olan anneni bana gönderebilirsin.Ben ona bakarım.
Kullanıcı avatarı
Hasan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Cmt Oca 14, 2006 9:16 pm

aslan abi fitbola devammı

ağabey ben senun yerune bori tamircisine türki yazayimmi.

ağabey bu mehmet aydınlı seni hiç sevmeyur.göya ben senun içun türki yazacağumya çok ağırina gitti.bu arada senda cevap vermeyusun.ağabey deduk ama sabrumuzunda bir sınırı var.

AĞABEY SAYİN BORİ DÖŞEMECİ AĞABEYLE İLGİLİ SANA YAZDUM AMA SEN TENEZUL EDUP Bİ CEVAP BİLE YAZMADUN.ANLAŞİLAN SENUNDA gözzzun KAKMİŞTUR.EYİ BİR GÖZZZLUKÇİ TANİYURUM.SAYGILAAARRRR
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Engin Aydin Kuzu » Pzt Oca 16, 2006 10:26 pm

Abi nasılsın inşallah iyisindir
Uzun zamnadır gelmiyorsun galiba
Yada geliyorsun ama karşılaşamıyoruz
Nerde ise yüzünüz unatacağım
Saygılarımla.........
Görüşmek üzere
Engin Aydin Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gürsel Aydinli » Prş Oca 19, 2006 1:31 pm

Emaillerimi almadinmi.Hangi konuda detayli bilgi istiyorsan yazda bileyim.Kurban isine gelince Domuz kesecegum dedugun gibi.Ama kurban bu 7 kisiye dagitilmasi lazim.Senun hisenida kargo ile gönderecegum.Tüm aile efratinin gelecek bayramini kutluyorum.

haviz merhaba bilgin olsun diye yazayurum.Usaklar musubarayi biturdi bu karne tatilinde musafa baslayacakler.Tekrardan iyi bayramlar.

merhaba ,
Unuttugumu sanma bu ara bütün efrat hastayiz pek zamanim olmadi.Oksijenle ilgili almanca bir sey bulamadim hepsi ingilizce.Digerlere ile ilgili yazacagim sana.selam.Bu arada etler ulasmistur sanurum.
Kullanıcı avatarı
Gürsel Aydinli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Doğan Ayan » Cum Oca 20, 2006 10:33 am

kayhan durgun demiş ki:
DOĞANCIĞIM,SENİN NAZARINDA TÜM DİŞÇİLERİN(SAYGIYI GÖRÜYON DİMİ)BAYRAMINI KUTLUYORUM.SELAMLAR.

kayhan abi, benim dedem dişçi, babamda arada bir diş çekiyo ama bende o yetenek hiç yok. selamını onlara iletirim tabi. senin de bayramını geçmiş olsa da kutlarım, selam ve saygılar sunarım.
Kullanıcı avatarı
Doğan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Cum Oca 27, 2006 9:25 pm

Kayhan doğru söylüyorsun.Ama siteye hareket getirecek sensin .Nede olsa öğrenci Liderimiz sendin.Hatırlarsın yemek boykotları,açlık grevleri vs.Güzel günlerdi o günleri doya doya yaşadık.Hayat insanları nerelere sürüklüyor.Şair ne demiş 'Asla geçmişin esiri olma geleceğin mimarı ol'sevgi ve muhabbetle kal.

Telefon görüşmemuze istinaden siteye girdum. Fakat söyleduğun muhabbetlere pek ulaşamadum. Her neyse sitenun en yaşlı insanlarıyuk herkese rehber olmaya çalışmalıyuk. Fakat diyeceksun rehberi karga olanun......kurtulmaz. Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir