"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Geldim ya ona bakın yarına devirmeden Bazıları yatmazdı paragafa girmeden!!! Demek ki ne kadar boş ileriyi görmeden Yazanlar yazdığına istemem pişman olsun
Ekip toplandı bakın tam olduk altı kişi, Demek ki bu dostların var idi acil işi, Şükür olsun kalmadı kimsenin şu an şişi, Muhtarım yine yoktur canı ruhu sağolsun.
Kamil hasta mı oldu Altuncu yazar mısın? Buluşalım yakında bu karara var mısın? Çok yalnızlıklar çektin beni de anlar mısın? Çekecek çilemiz var sonu hayırlı olsun.
Hoş geldi bütün dostlar gecenin bu vaktinde, Şükür olsun hepisi sağlamdır ve de zinde, Diğerleri sormayın onlar şimdi izinde, Buluşmamız her zaman böyle sağlıklı olsun.
Kamil kendi burada durumu o anlatsın, Buluşalım elbette seçim sonu rahatsın, Atla gel bu tarafa Altuncu rahatlasın, İstediğin zamanda büyük buluşma olsun.
Değerli dostlar...! Bu akşamda Sohbet epey fakir geçiyor...! Sanırım sezon sonuna yaklaşıldıkça bu durumlar dahada netleşiyor...! Ama olanlarla yetinmek zorundayız...!
Erken pes ediyorlar gençleri anlamak zor, Sakın demeyin bana kafanı bunlara yor, Dostların resimini Altuncu albüme kor, Onları çok severim gasteye haber olsun.