"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bugün 4 Mart 2011 Cuma, Hayırlı Cumalar dileyerek parAgafı açıyorum.
Her hafta burada yaptığımız buluşma geleneği inşallah elimiz tuttuğu sürece devam edecektir. Bu işe gönül verenlerin de burada olacağına inancım sonsuzdur. Allah sağlık ve afiyet versin.
biraz erken mi başladum acaba sohbete... dilerum allahtan erer sayfa berekete... selami verenler geçsun hemen harekete selam ile başlayayım hal hatır sormaya
bir selam yollayayım dostlar hepsi gurbette bir yıl aradan sonra katıldık muhabbete samsun a gelenleri bekliyoruz elbette ner de kaldı budostlar yok oldular sohbette
Erken diye bir şey yok önemli olan Cuma, Sayfaya gelinerek burda hal hatır sorma, Dostların arasında neşe ile bulunma, Bunun için gelmişim ben hal hatır sormaya.
Hafta geçti aradan, başlayalım selama, Çaykara' da çok vardır, din hocası ulema, Muhabbet etmek için, ihtiyaç var kelama, Herkes selam verseydi, gerek kalmaz sormaya !!.
Selam gönderiyorum, sizlere Kırıkhan' dan, İştirak olsun derim, PARAGAF'a her yandan, Sizleri seviyorum, inanın ki çok candan, Herkes beni biliyor, gerek yoktur sormaya !!.
Hal hatır sormak güzel soran dostlar sağolsun, Mutluluk arayanlar dilerim daim bulsun, Evinde oturanlar gelip hal hatır sorsun, Sanırım dostlarımı değer elbet sormaya.
Nerdedir arkadaşlar, henüz görünmediler, Paragaf'a başlayıp, bir selam vermediler, Bak bizde buradayız, çokları demediler, Altuncu kayıpları, tek tek çıkar sormaya !!.
Ahmet abi hoş geldin şeref verdin buraya, Yine selamı verip girmiş oldun sıraya, Herkeste seni sever Gölcükten Çaykaraya, Dörtlüğümle gelmişim hatırını sormaya.