Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
bekir cim hoşgeldın nasılsın nasıl gidiyor neler yapıyorsun.bekir tlf nunu bi kayıp ettik görüşemiyoruz daha benim no yu biliyorsun bir ara arada konuşalım.görüşmek üzere kendine iyi bak kardesum
saolun hosbulduk black bey valla simdi bulabildim sizin sayfanizi biraz gec oldu ama galiba gozlerim bozuldu benim gozluk mu ne takmam lazim sevgilerrr saygilarrrrrrrrrrr
Selam evet çocukluğum zurduhlida geçtiği ve hemenhemen her yaz gittiğim için ordaki herkezi tanırım evet annenizi tanıyorum.Ama sizinle şahsen tanıştığımızı sanmıyorum çünkü tanışmış olsak mutlaka hatırlardım.Neyse şimdi tanışmış olduk siteye hoşgeldiniz biraz geç oldu ama kusura bakmayın iyi günler
Bekir hoşgeldin. Ben senin simanı gözümün önüne getirmeye çalışıyorum ama bunu bir türlü başaramıyorum. Bundan dolayı senden özür diliyorum. Biraz daha kendinden bahsedersen (tanıyabileceğimiz bir özelliğinden) memnun olurum. Tekrar özür diliyorum ama yaşlılığıma verebilirsin.
Bu arada matematik okuyormuşsun Allah kolaylık versin çok zor bir bölüm.
Saygılarımla...