RAHİME İŞÇİ USTASÜLEYMAN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen nalanhızarcıoğlu(zengin) » Sal Oca 03, 2006 7:19 am

rahime ablacığım mrh nasılsın ne yapıyorsunuz meal adresinizi görünce mesaj yazıyım dedim alpay abi nasıldır iyişallah hep iyisinizdir bizi sorarsanız bizde iyiyim hade hep öpüyorum fazal yazamıyorum haastalar başımda toplanmaya başladılar neyse dövecekler beni galiba hade slm öpüyorum mael adresim sberke61@mynet.com
nalanhızarcıoğlu(zengin)

Re: RAHİME İŞÇİ USTA SÜLEYMAN(ÇORDAN)

Mesajgönderen Kadir Bayraktar » Sal Oca 03, 2006 8:28 am

Değerli ilk okul arkadaşım evet sizi hatırladım ama soyadı kısmındaki usta süleyman şaşırttı .Evet ilk okul öğretmenim merhum Yusuf VARLIBAŞ idi (Allah rahmet eylesin) insanlar çok değişiyor tanımamakta haklısın bu site sayesinde zaten çok kişi ile tekrardan konuşma fırsatı bulabildim .sağlık ve muhabbetle görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
Kadir Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Prş Oca 05, 2006 9:14 am

Rahime hanım merhabalar. Benim ağabeyim (Cemal ŞAHİN) ile aynı sınıfta olduğunu söylemişsin. Ben ağabeyime mesajını ileteceğim. Ağabeyim de evlendi ve üç tane nur topu gibi (maşallah) çocuğu var. Bu arada herhalde sizin de öğretmeniniz Yusuf VARLIBAŞ'dı. İnanır mısınız benim de öğretmenim O. Bak bir ortak yönümüz daha oldu. Sizinle Sebahat YAZGAN burda iken Celal SOYSAL'ın orada tanışmıştık (eğer yanlış hatırlamıyorsam). Umarım bundan sonra daha çok görüşürüz. Eşinizi tanıyorum fakat pek muhabbeti geliştirme fırsatımız olmadı. Ona da çok selam.
İşinizde ve özel hayatınızda başarılar diliyorum.
Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Cum Oca 06, 2006 12:44 pm

Rahime, Metin’e açtığın tanışma yazından anladığım.Metin sanki şöyle dedi sana:"Abla göreyusun işlerum çok yoğun. Evlecek kız bulmaya fursetum yok... Anamun ğatirini kıramayurum. Tamam ben da anladum biraz geç kaldum ama. İnan en çok anam içun acele edeyurum. Bahsettuğun Köyumuzun sitesi okadar hareketli ve eğlenceli ise buni değerlendurelum. Konuya benun girmem ne bileyim,tamam ayip bişe değil ama kadi bi tuhaf geluyu bana. Ben deyemem oni abla . Hen eyisi benum bu durumumi sen açukla bakalum ne olur. Olur mi olur bakarsun birunun aklina bana uygun biri gelur. İşumuz kariyerumuz kolamuz ortada millet bi duşunsun. Beni taniyusun kimse içun kötüluk geçmez aklumdan, çekikenluğumden başka kötülüğüm yoktur. Param da tahmin ederler çoktur. Bundan güzel benum içun, anam içun, evleneceğum hanım içun, kısaca köyum içun fursat yoktur...Bu yaştan sonra buraları gördukten sonra buralardan evlenmem sanurum.Tabi beyukta konuşmamak lazim. Gönlum koyumden yana. Anam da oyle ister. Haoyle benum da, anamun da seveceği birini bulabilsek ne olur? Ne güzel olur bi duşunsana abla.. Ablaaaa sakın ihmal etma. Oyle işum yoğun ama asil kafam hep bu iş ile yoğun. Siteye biraz geç yazabilurum ama ben hep bilgisayarun başinda olacağum...Abla selam eder acele cevap beklerum...Yalnuz kardeşun Metin.."
İnşallah eksuk anlamadum.

Egi ya inanma oyle havalara. Yok bekarluk sultanluktur.Ben özgürlüğüme çok düşkünüm. Oyle bişeye bağlanamam.Ben darluğa gelemem ayaklarına… Ben çok mutluyum. İyi ki evlendum. İyiki özgürlüğümü kaybettum. Yoksa sonum ne olurdi bilemem. Ama eğilimlerume zaaflaruma bakayurum da çok kötü bişe olurdum. Ğoş beni evluluk kurtardi…Rahatladum. Yaho bilduğun gibi değil, nerde olduğum belli değil yaşayudum. Evlendum yerum yurdum oldi. Evum barkum belli, isteduğum zaman dişari çıkamam, isteduğum zaman içeri giremem. Bi yere gitsem mutlaka haber verurum.Kararlarumi oyle tek başuma zorlanarak değil ,eşumle beraber kolaylukle aluruk. Oyle bekariken ki gibi supriz yaşamlar yok. ..Ola hayden hauraya, hayden buraya darmadağunuk bir yaşam yok. Hayatumdan suprizler çıkti artuk….Ohh be onumi göreyurum artuk. Plan yapayuruk plan..Eskiden plansuz yaşamaği beyuk bişe zannederdum. Hürriyet zannederdum. Ama evlendum hurriyetun insan yaşamına zararli olduğina inandum. Yaşasun koalisyon, hurriyete ölüüüm!
Başkasında, beraber, başkasıyla mutluluk duyabilme ne güze bişedu. Habole kenduni yok kabuledecesun.. Aslinda o zaman var oluyusun. Ben buni da evlendukten sonra anladum.

Bazi konilari biraz geç anlarum..Duşunurum duşunurum oyle değuşuk şeyler gelur akluma..ne bileyim..

Alpay ‘a selamlar
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Turan Bülent Işın » Cum Oca 06, 2006 6:25 pm

TEŞEKKÜRLER ABLACIĞIM.İNŞALLAH BUNDAN SONRA DAHA FAZLA GÖRÜŞME FIRSATI BULURUZ
Kullanıcı avatarı
Turan Bülent Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Cum Oca 06, 2006 11:10 pm

Sayın Rahime İşçi Ustasüleyman(Çordan) Anasinun kizluk soyadi Ayan!!!....

Helal sana hala kızı site ile bayağı haşır neşir olmaya başladın. Kanında var ne de olsa.. İki eksik var. Biri enişte. Öbürü Ali. Senin açtığın başlık yetmez. Okumaya zamanı olanın iki dakikada yazmağa da zamanı olur kanaatindayum. Ğoş bizum günler da 25 sahat değil.
Selamlarımla birlikte Kurban Bayramını ailece kutlar mutluluklar getirmesini dilerim.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Raşit Fuzoğlu » Pzt Oca 16, 2006 7:42 pm

slm tabışmıyoruz ama tanışırız zatende amaç bu değilmi b.rsey sormak istiyorum hanefi çordadın oğlu hasan cemalettin ısını tanııyormusunuz kendisi benim teyzemle evli ondan sordum kib
Kullanıcı avatarı
Raşit Fuzoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakan Ayan » Çrş Oca 18, 2006 6:02 pm

Ablacığım merhaba!
Nasılsın? İstanbul'a gelip uğradığın için teşekkür ederim ama görüşemediğimiz için üzüldüm.Alpay enişteye selamlar.. yeğeniminde
yanaklarından öpüyorum...

Rahime Abla ne yaptun yahu abilerimin hepsinin kaydını aldın senin yanında dikkatli olmak lazım hoş benum o konuda bir sıkındım yok ama neme lazım yanında dikkatli olalum... ama abla ne yalan söyleyeyim Cengiz abi dediğin kadar var...
Alpay Abiye slm.
Kullanıcı avatarı
Hakan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Küskün » Prş Şub 02, 2006 1:28 pm

MERHABA TEYZE KIZI VE BAŞIMIN PÜSKÜLLÜ BELASI, GELELİM SANA.
MİLLETE LAF YETİŞTİRECEK YERDE, KARDEŞİN OLACAK O ÖZÜRLÜYE
BİRŞEYLER DE SEN SÖYLE MÜBAREK. HERİF ADIMIZI İKİ PARALIK ETTİ.
ULAN ADAMA SORMAZLAR MI? "HERHAL Bİ KUSURİ VAR"
BANA BAK BUNDAN SONRA GÖLGE GİBİ PEŞİNDEYİM. HELE HELE BENİMLE SAKIN UĞRAŞMA. ALLAH'DAN SANAL ORTAMDA EL HAREKETİ
OLMUYOR. ONUN İÇİN RAHATIM. ANLADIN DEĞİLMİ.
BAYRAMINI ŞİMDİDEN KUTLUYOR, O GÜLÜCÜKLERİN YÜZÜNDEN HİÇ
EKSİK OLASIN DİYORUM.

ŞUAN ESKİ MESAJLARI KARIŞTIRIYORUM. DAYIOĞLU DEMİŞKİ, "RAHİME ABLA, CENGİZ AĞABİ DEDİĞİN KADAR VARMIŞ"
RAHİME HANIM İSTERSENİZ KAŞINMAYIN. SONRA SU DOLU ÇİZMELERDEN BAŞLARIM YOKSA.
HERŞEYE RAĞMEN SENİ ÖPÜYORUM BENİM GÜZEL KARDEŞİM.
Kullanıcı avatarı
Cengiz Küskün
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rıfkı Ayan » Pzt Şub 06, 2006 7:33 pm

RAHİME MERHABA KARDEŞİM, İYİSİNDİR İNŞALLAH
BENİ TANIDIN HERHALDE (EROL)
BEN SANA HASANDAN SORMAK İSTİYORDU BİR KAYBOLDU, PİR KAYBOLDU,
TELEFONUNU MANA YAZARSAN SEVİNİRİM
SAĞLICAKLA KAL
Kullanıcı avatarı
Rıfkı Ayan

Mesajgönderen Bülent Mehmet AYAN » Sal Şub 07, 2006 3:34 pm

ablacım merhaba. mesajın beni ziyasdesiyle mutlu etti.bundan böyle sık sık görüşürüz inşallah halacuğumun ve amcamun ellerinden öpüyorum kucak dolusu sevgiler.herkese selam
Bülent Mehmet AYAN

sevgiler :)

Mesajgönderen İlker İşçi » Pzt Şub 13, 2006 10:33 am

rahime abla amma lineer mantıkla düşünüyorsun hle cocuklar konusundaki fikirlerin beni buyuledi...
yok rahime abla bakıyoruz ama bulmak inanki zor...cevremizde hatunlar olsa bile standartlara uymuyor uyanlarıda reyhan kabul etmez..buyuk bir paradoks içindeyiz su anda ...amiyane tabirle iki ucu boklu degnek...ya rahime abla işi nneme bıraksam ksacık hatunları bulup getiriyo bana...derdimden anlayan birine devretmem lazım copcatanlık işini...yani uzun ince olacak diyorum annem kısa şişman buluyor...
neyse rahime abla kulgın deliik mi olsun derler...ne bileyim işte zamana bırakıyım diyorum zamana bırakanların hali içler acısı(metin ali işçi misal)
offfffffffffffffff

rahime abla hiç sorma kızlara pek guvenim kaalmadı...

oyle tiplerle karsılastım ki inanılmayacak ghibi... o nedenle evlenmek bile uzak geliyor bana... neyse sıkmayayım seni ben ...durumun nedeni kendime guvensizlik veya ne istediğini bilmemek değil...
cinsi latife olan guvensziliğimden kaynaklanıyor...

sizleri seviyorum ...

psikoterapistemi gitsem ne dersin :)))
İlker İşçi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Çrş Şub 15, 2006 6:08 pm

Rahime hanım geçenlerde beni aramıştın hani bende Ankara'daydım ya acaba sizinle ilgilediler mi? Eğer ilgilenmediyseler lütfen bana yazın.
Bu arada diğer tarafta bana biraz haksız bir eleştirde de bulundun. Yeni sitenin kurulma serüveni de böyle başlamıştı. Lütfen, nedemek istediğimi anlayınız.
Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Küskün » Cum Nis 21, 2006 8:59 am

MERHABA CANIM KARDEŞİM
SENDEN AYRI GEÇİRDİĞİM HER GÜN, SAĞLIK AÇISINDAN İRTİFA KAYBETMEME SEBEP OLUYOR. YAKINDA YATALAK OLURSAM HİÇ ŞAŞIRMA!..
NOT: ANLATILMAK İSTENENİ TERSTEN YORUMLARSAN, MAKSAT HASIL OLMUŞ OLUR. TAKILDIĞIN BİR YER VARSA YAZ, HEMEN CEVAPLAYAYIM.
KAL SAĞLICAKLA.
Kullanıcı avatarı
Cengiz Küskün
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ferit Kılıç » Prş Nis 27, 2006 11:36 am

Meraba Rahime nasılsın bu bizum uşaklar aynı ilde olanları bile köylerinin sitesinde buluşturdi ya onlara helal olsun işlerinde başarılar dilerim. selamlar
Kullanıcı avatarı
Ferit Kılıç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir