"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Bu işe beni katman uzak durayım sizden Muhabbet beni aşar sonra düşerim gözden Sakın korktu sanmayın istesem kaçmam sözden Kafamın ağrısından çekingen olacağım....
Gerçekleri söylersen yedi köyden kovarlar, Hakem dostlarım olsun geçmişi okusunlar, Ben cezama razıyım teraziyi kursunlar, Paragaf sayfasında kırmadan olacağız.
"çek" ile "çak"lar ile, şampiyon olacaklar ondan sonra burada, havayı basacaklar üç puanlı bu ligten, elde bir alacaklar bakalım hangi babtan, biz haklı olacağız
sallamadan kırılmak yakışır mı ozana ne dedimde darıldın neyi sardın kafana en büyük fenerbahçe, inat olsun kızana kadim dostlar ayrılmaz beraber olacağız
Hararetli olunca geçti oldu fenerli, Pazar günü şenlik var ikramiye dönerli, Nasıl ifade etsem karşımda Çerkezköyli, Elbetteki dostlarım Trabzonlu olacağız.
Rakibi yenemezsen yenilme derler sana, Nasıl şampiyon olur bir anlatsana bana, Senin ifadelerin sıkıntı verir cana, Sen de iyi bilirsin şampiyon olacağız.
Heyecan olsun diye takıldım sana biraz, Kış mevsimi olunca bulmak zor olur kiraz, Sen de bana dokundun fazla değilse de az, Beraber haykıralım şampiyon olacağız.
biraz daha yazalım sayfalar olsun dokuz dönerler sizin olsun, sofranızda yokuz iyi olan kazansın boş laflara biz tokuz inadına bu sene şampiyon olacağız