"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Kaç defa dedim size ki Cuma akşamları misafirliğe gitmeyin,randevu vermeyin, Bir akşam Şahinkayaya feda olsun. Beni bu akşam Yalovada iki kişi davet etti ama gitmedim. Akşamlar bitmiyor ya.
Sevgili Mahmut KÖSEOĞLU... Kuşmer yaylası resimlerin için çok çok teşekkürler...! Hele hele son attığın yaylaresminde benim obam gözüküyor..Kapılar ve pencereler açık..Sanırım ağustos ayı değilmi...?
Ferhat oldum da düştüm, Mürşidimin peşine Dağı taşı yararım, meftunum gülüşüne Cemaline na mümkün, girse idim düşüne Güneş olup parlardı, gurbetin akşamları
Ya sizler nasılsınız, Lokomotif Altuncu. Boşa çıkmaz inşallah, gayretlerin sonucu. Her yönden ses geliyor, göründü tünel ucu. Daha çok gelen olur, paragaf akşamları.
Hayat devam edecek revan olunuz yola, Yorgunluk olduğunda orada verin mola, Ben isterim burada hep olalım kol kola, Ne kadar güzel olur buluşma akşamları.
Yönümü dönmüşüm ben , Hak yolu kıblegaha Bir derdim var içimde, demem size Vallah'a Şükürle yalvarırım, yaradanım Allah'a Düşsün yakamdan artık, şu gurbet akşamları
Paragaf akşamını masaya yatıralım. Cuma haftanın sonu, başka güne bakalım. Çaykara'nın pazarı, Salı'yı tartışalım. Gündüz pazar yapalım, sohbet te akşamları.