"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Niçun daha yazayım kimse okumayacak Biraz takılacaktım baktım dokunmayacak Bir kaç kişiden başka hatır sorulmayacak Artık çekilmeyecek paragaf akşamları
Elazığ dan hayırlı akşamlar sizlere... Dayıcığım seni burda görmek ne güzel...Yazdıklarınızı olkudum. Adnan Amcanın siteye dönüşü de sevindirici. Muzaffer Amca sözümüz söz burdayız:)))
Yazalım arkadaşlar, bu günü bulamayız, İkibinon bak bitti, istesek alamayız, Ecel geldiği zaman, saniye kalamayız, Çok güzel yazışalım, PARAGAF akşamları !.
Kalemler yazmaz oldu sayfalar dolmaz oldu, Dostlarım birbirini arayıp sormaz oldu, Altuncu bak limanda soğuktan bir hal oldu, Yazmaya derman yoktur zemheri akşamları.
Aramazsun dayını nasılsın Metem kızum Bir haber alamadum yollarda kaldı gözüm Gelemedum oraya halen geçerli sözüm Nöbette zor geceyur yengenun akşamları.
Muzaffer der dururum sakın kafanı takma Seni aramayana geriye dönüp bakma Derdunden dostlaruni sinir hastası yapma Eskiden güzel idi irğatluk akşamları
Beklenenler gelmedi, nedenini bilmek zor, Sanki ilgi azaldı, bu millet ne bekliyor ? Misafiri gelmiştir, ÜSTÜNBAŞ' ta gidiyor, Buluşuruz inşallah, PARAGAF AKŞAMLARI !!.
En son Ahmet Üstünbaş tarafından Cum Oca 07, 2011 8:52 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Neden dertli olayım asıl gaye muhabbet, Cumağa akşamları olsun güzel bir sohbet, Bizi perişan etti dostlarım zalim gurbet, Rahat olurum herhal buluşma akşamları.
Olduk her hal bu akşam altı küsür artı bir Saysak onu şimdilik nolur bilmem atmişbir Mühim olan gönüller her zaman olsunler bir İnşallah güzel olur paragaf akşamları
Verdiğim saat bitti boşa gitti hep zaman, Asla demeyeceğim bilsin ki dostlar aman, Karışmış birbirine ne yazık otla saman, Artık zevk vermeyecek paragaf akşamları.