"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Taşı toprağı altın, insanları her türden Herkes telaş içinde pişman geldiği günden Gözüne uyku girmez şamata gürültüden İnsana huzur verir memleket akşamları
Birer birer başverdi şükür bizim uşaklar Bizi takip edecek dilerim genç kuşaklar Temennim kurulmasın önümüze tuzaklar Yıllarca devam etsin paragaf akşamları
Aylar sonra rasladum dostum Adnan Ayaz ı Elindeki çiçeğin ne de güzel beyazı Beş vakiti bitirdi kılacaktır kazayı Başka türlü geçmiyor İstanbul akşamları
İnsanı meşkul eder canlı gurbet havası, O gurbette kurulmuş insanların yuvası, Aranır oralarda memleketin meyvası, İnsanları mahveder bu şehrin akşamları.
Değerli Paragaf katılımcıları...! İnşaallah bu akşam sayı olarak 61'ri yakalarız...! Ben biraz zorunlu olarak ara vereceğim...! Tekrar buluşmak dileğiyle...!!!
Bakmayın gizli gizli girin yazın buraya, Girişiniz elbette merhem olur yaraya, Gelmezseniz sizleri sevkederim Şuraya, Bana mutluluk verir paragaf akşamları.
Biraz ara vererek yiyeyim meyveleri Daha sonra peş peşe dizerim dörtlükleri Sevgili Muzaffer in yanıyor yürekleri Onun için zor geçer paragaf akşamları
Halden anlayan dosta ne desin bu Muzaffer, Tek başına zor olur yanalım hep beraber, Ne yapalım dostlarım böyle yazılmış kader, Bana mutluluk verir paragaf akşamları.
Kamil bunaldı benden hemen oldu arazi İnanın hiç kimseye yok Adnan'un garazi Sorun olmazdi herkes,olsa hakkına razi Daha çook aranacak memleket akşamları
Buraya gelenlerden kimse kimseden kaçmaz, İstemeyenler zaten gelip sayfayı açmaz, Dostlarını sevenler saçma etrafa saçmaz, İp hızlı çekiliyor paragaf akşamları,