"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
İmanlı,sağlıklı ve huzurlu bir hayat için, Memleketimizde birlik bereaberliğimiz için, Vatan,Millet,Bayrak gibi ortak değerlerimizin daim olması için, Bu vatanın ilelebet bu şekilde bekası için,
Bir kaybolduk buradan tamamlandı kadrolar Bu sene iyi olur inşaallah bordrolar Benum habu yüreğim bir boşalır bir dolar Eskiyi konuşmayun yeniyi konuşalım....
Geçen günler geride kaldı. Şimdi yeni rakamlardan oluşan bir yıl geldi. Umarım bu yıl hepimizin hidayetine vesile olur. Hayatımızda umduklarımıza nail korktuklarımızdan emin olarak yeni yılınızın hayırlara vesile olması dileğiyle....
Noel baba hiç ölmez vitrinlerde durdukça, Okullarda yıllarca birlikte okundukça, Her zaman ekranlarda bizlere sunuldukça, Bütün bunlar olurken farklı ne konuşalım.
SORALIM HABERLERI NERDEN ESTI RUZGARLAR GELECEK ÖNÜMÜZE DİLERİM GÜZEL YILLAR TEMENNIDE BULUNSAK OLMASIN HASTALIKLAR MEVLAM NASIP EYLERSE SENELER KONUŞALIM.
En son İhsan Özbilgi tarafından Cum Ara 31, 2010 9:44 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Herkese selam ve sevgilerimle sohbetinize destur istiyorum.
EVVELA DAYIMIN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM.
Eskiden kadim şeyhler, sözü mühim tutardı Derse gelen Dervişler, az konuşup susardı Söz maksadı aşınca, halden hicap duyardı Yadettiniz tarihi, ne kaldı konuşalım
Öyle kısa zamanda biter mi tarih dostum, O eski zamanlarda elbette ben de sustum, Şimdi o yalan güne sırt çevirdim ve küstüm, Israrcı olursanız yinede konuşalım.
DERVİŞ OLAYIM DESEM ŞEYHLERİN DERGAHINA NE ÖĞRENSEM BU GÜNDEN O KAR KALIR YARINA BU TAŞ KİME GELDİ Kİ BAKTIM SAĞIM SOLUMA SEN SÖYLE İHSAN DAYIM BİZ NEYİ KONUŞALIM