"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
TAKVİMLERDEN HER GÜNE AYRILMIŞSA BİR YAPRAK ÖMÜRDEN BİR SAYFAYI BİTİRDİK KOPARARAK YIL BİTMİŞ SEVİNEMEM YOLUN SONUYSA TOPRAK FİLİM ŞERİDİ GİBİ İZLEYİP KONUŞALIM....
İki saatlik yoldan okula gidişleri, Irgatlık yapılarak bütün ortak işleri, Orağı,ağrışağı ve de elde şişleri, Kara lastik, yün çorap yokluğu konuşalım.
BEKLİYORUM BİRAZDAN GELECEK MİSAFİRLER BANA GELENE KADAR VAR DAHA FİRARİLER GÖNÜL CUMA AKŞAMI PARAGAF ARZU EYLER BİR SEN SÖYLE BİR DE BEN BURADA KONUŞALIM
Neşeli çalışmalar ve güzel paragaflar, Irgatlık bahanesi yapılan o horonlar, Şurdalar,zindanlar ve üstte limonarlar, Köyümü,çayırımı, yaylamı konuşalım.
Bundan sonra misafir kutlama yapılacak, Herhal ikibinonbir geç vakit yatılacak, Televizyon ekranı çekiliş bakılacak, Bütün bu durumları sonradan konuşalım.
KUTLAMA , ÇEKİLİŞ YOK BİLMEM NE GEREĞİ VAR HERKESTE BİN BİR UMUT ÇEŞİTLİ DİLEĞİ VAR MELTEMİN MİSAFİRE KEK İLE BÖREĞİ VAR ONLAR GELMEDEN ÖNCE ÇAY İÇİP KONUŞALIM..