"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Hoşbulduk Muzaffer hocam... Sağolasınız var olasınız...! Herkesede yalnız saatlerin kaldığı 2011 yılında sağlıklar,huzur ve mutluklar temenni ediyorum....!!!
Dörtlükler çakışınca iki ayak meydanda, Coşkun ile Muzaffer göndermişler bir anda, Biz buradayız dostlar sizde oturun yanda, İsterseniz bu akşam geçmişi konuşalım.
Madem istedin öyle ben kurala uyayım Geçen hafta ses geldi bu haftada duyayım Kazakistan ilinden güzel haber alayım Hasbihal olup burda güzelce konuşalım.
sayın hocam bizde sizinle burda olmadan mutluyuz ..şükürler olsun herkes iyi abimde ii..çocuklarda ferit beyde burda mustafa caner yiyenimde çaykara imam hatip lisesine tarih öğretmeni olarak ataması oldu..anlayacağınız güzel şeyler oldu bu aralar )))
Müfettiş gel buraya üçlü atışma olsun, Sayfaya gelen dostlar burada neşe bulsun, Gönlünüze her zaman huzur mutluluk dolsun, Yeni yılın ilk günü ne olur konuşalım.
Bursa görünüp kaçtı bir havadis vermeden Trabzon Kırıkhan'dan birkaç dörtlük görmeden Kuzey-batı ilinden biraz fırça yemeden Tadı çıkar mı bilmem acap ne konuşalım.
Merak etme sen Coşkun biz mutluyuz burada, Ben gölcükte neşeli sen mutlu Ankarada, Bakalım ki ne yazar Müfettiş Kırıkhanda, Gelenler zaten belli kaçağı konuşalım.